Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mien a kamionos élet?

Mien a kamionos élet?

Figyelt kérdés
Hol tudtok fürödni, kajátok honnan lesz, mit csináltok hétvégenként (külföldön), mien gyakran találkoztok magyar emberrel és a többi
2011. febr. 20. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én közel 8évig kamionoztam,annyi elég is volt egy életre,mégegyszer nem mennék el,jelenleg autóbuszt vezetek.Zuhanyozni pihenőhejeken tudsz,de van hogy napokig nem tudsz zuhanyozni.Kaja az van amit veszel.Szombaton rendesen dolgozol,vasárnap a lemaradást hozod be.Magyar kamionosokkal pihenő hejeken elég gyakran találkozol,de a családodat nem nagyon látod. Én egy dolgot tudok mondani,amiért megérte kamionozni,az a pénz nagyon sokat tudsz vele keresni akár 5-ször annyit mint a buszozással. Ha nincs családod akkor nyugodtan próbált meg,de ha van akkor nem ajánlom.
2011. febr. 20. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Én jelenleg 17 éves vagyok elég sokan mondják hogy hülye vagyok amiért azon gondolkodok de jobban szeretném egy "biztos" tőkével megkezdeni az életemet.
2011. febr. 21. 05:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom 18 volt mikor elkezdett kamionozni. Most 29 és lassan egy éve vagyunk együtt.. 2-3 hetente jár haza... Ő nagyon szereti csinálni.. Én pedig egyre nehezebben viselem, de kitartok mellette mert szeretem. De az biztos hogy én nem így képzelem el az életem hogy hetekig ne lássam...
2011. márc. 15. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
SZAAAAAAR. én belföldezek már vagy 8 éve...de rossz
2011. máj. 26. 18:03
 5/5 anonim válasza:
2011. júl. 12. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!