Mien a kamionos élet?
Figyelt kérdés
Hol tudtok fürödni, kajátok honnan lesz, mit csináltok hétvégenként (külföldön), mien gyakran találkoztok magyar emberrel és a többi2011. febr. 20. 18:55
1/5 anonim válasza:
Én közel 8évig kamionoztam,annyi elég is volt egy életre,mégegyszer nem mennék el,jelenleg autóbuszt vezetek.Zuhanyozni pihenőhejeken tudsz,de van hogy napokig nem tudsz zuhanyozni.Kaja az van amit veszel.Szombaton rendesen dolgozol,vasárnap a lemaradást hozod be.Magyar kamionosokkal pihenő hejeken elég gyakran találkozol,de a családodat nem nagyon látod. Én egy dolgot tudok mondani,amiért megérte kamionozni,az a pénz nagyon sokat tudsz vele keresni akár 5-ször annyit mint a buszozással. Ha nincs családod akkor nyugodtan próbált meg,de ha van akkor nem ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
Én jelenleg 17 éves vagyok elég sokan mondják hogy hülye vagyok amiért azon gondolkodok de jobban szeretném egy "biztos" tőkével megkezdeni az életemet.
2011. febr. 21. 05:56
3/5 anonim válasza:
Nekem a barátom 18 volt mikor elkezdett kamionozni. Most 29 és lassan egy éve vagyunk együtt.. 2-3 hetente jár haza... Ő nagyon szereti csinálni.. Én pedig egyre nehezebben viselem, de kitartok mellette mert szeretem. De az biztos hogy én nem így képzelem el az életem hogy hetekig ne lássam...
4/5 anonim válasza:
SZAAAAAAR. én belföldezek már vagy 8 éve...de rossz
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!