Van valami olyan hashajtó, ami gyorsan hat?
Figyelt kérdés
egésznap felvagyok puffadva..azthittem lesz valami akció, de semmi nem jön :/ elég sok fajta hashajtónk van itthon. Nem tudtok olyat ami gyorsan hat?:/2011. febr. 16. 22:12
1/3 anonim válasza:
Glicerin kúp- nem hashajtó, csak székelési ingert vált ki, azonnal hat, nem okoz görcsöket, nem lehet hozzászokni.
2/3 anonim válasza:
1 üveg sárgabarack lekvár + 1 liter tej csodákra képes :D
3/3 anonim válasza:
Én is vmi gyomorrontásos dolgot akartam ajánlani, mint az előttem író. :)
Amúgy menj be egy patikába és kérdezd meg mit ajánlanak.
Én így szoktam vásárolni vény nélkül kapható dolgokat. Bemegyek, elmagyarázom mi bajom van és mit szeretnék elérni és akkor ajánlanak dolgokat én meg választok.
Nekem amúgy gimiben elég volt bejelenteni hogy jövőhéten töritzt írunk és ingyen részt vehettem egy egyhetes tisztítókúrán. LOL
Érettségi + Egyetemen meg vizsgaidőszak alkalmából ezt megspékelve egy léböjt kúrával - nem bírtam enni az idegességtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!