Az igaz hogy a föld az egy büntető bolygó?
Figyelt kérdés
Lehet hogy sokan hülyének néznek most de elképzelhető az hogy minket valaki vagy valami kifejlesztett és ki tettek minket erre a bolygóra és itt figyeltek minket hogy mi történik velünk.De senki nem tudja meg válaszolni az olyan dolgokat mint pl hogy csinálták a pramisokat és hogyan faragták ki a több tonnás köveket és mintákat rajzoltak bele.És persze mért van az hogy egy nagyon sok ember hasonlít egymásra.És a kékszeműek mind a 300 millió rokonságban van egymással és vérfertőzéssel születtek megálapították a tudósok.Egy mutáció során fejlődtek ki a kékszeműek.Szóval én szerintem nem a majmoktól és nem is más egyéb állattól származunk.Olvastam hogy 361 bolygón lehetett élet és ha kiderülne hogy van más élet is a földön kívűl akkor 300-400 év kellene várni hogy kifejlesztjük az olyan rádió állomást amivel kapcsolatot tudunk létesíteni egy másik bolygóval.És kb.30 ezer évet kellene várnunk hogy oda érjen az üzenet és még 30 ezer évet hogy meg kapjuk.2009. febr. 12. 15:23
21/24 A kérdező kommentje:
olvasok:)
2009. júl. 30. 20:07
22/24 anonim válasza:
Közben elolvastam egy (ezoterikus) könyvet, ajánlom Neked is: a címe Beszélgetések Istennel. Sok mindent igaznak találok benne, a kérdéseidre főleg a III. könyv tér ki, amit elképzelhetőnek tartok, de nem feltétlenül szó szerint ez van szerintem. Ha elolvasod, jobban képben vagy ha az első 2-őt is elolvasod szerintem. (A 3 egy kötetben is kapható.)
02.12/15.52-es
23/24 anonim válasza:
Ha érdekel a filozófia és nem félsz, hogy nagyon beforgat, amit olvasol, akkor ajánlom Schopenhauer munkásságát. pesszimista irányzatot képviselt, és neki volt egy ilyen elmélete, hogy a földi élet egy kínzó ellentmondás, egy rossz poén.
24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. aug. 2. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!