Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a föld az egy...

Az igaz hogy a föld az egy büntető bolygó?

Figyelt kérdés
Lehet hogy sokan hülyének néznek most de elképzelhető az hogy minket valaki vagy valami kifejlesztett és ki tettek minket erre a bolygóra és itt figyeltek minket hogy mi történik velünk.De senki nem tudja meg válaszolni az olyan dolgokat mint pl hogy csinálták a pramisokat és hogyan faragták ki a több tonnás köveket és mintákat rajzoltak bele.És persze mért van az hogy egy nagyon sok ember hasonlít egymásra.És a kékszeműek mind a 300 millió rokonságban van egymással és vérfertőzéssel születtek megálapították a tudósok.Egy mutáció során fejlődtek ki a kékszeműek.Szóval én szerintem nem a majmoktól és nem is más egyéb állattól származunk.Olvastam hogy 361 bolygón lehetett élet és ha kiderülne hogy van más élet is a földön kívűl akkor 300-400 év kellene várni hogy kifejlesztjük az olyan rádió állomást amivel kapcsolatot tudunk létesíteni egy másik bolygóval.És kb.30 ezer évet kellene várnunk hogy oda érjen az üzenet és még 30 ezer évet hogy meg kapjuk.
2009. febr. 12. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Egyik nap olvastam a kérdésed. Elég furcsának tartottam, bevallom. Aztán ma elkezdtem gondolkodni, és lehet, hogy óriási hülyeséget mondok, de ez a "büntető bolygó" elmélet egészen mélyen belefúródott a fantáziámba. Méghozzá eképpen: Elgondolkodtam a "Nagy Bumm" és a dinoszauruszok halálával való kapcsolatban. Visszagondolván a szavaidra arra a meghatározásra jutottam, hogy ezek a " minket kifejlesztő izék" vetettek véget ennek az életnek. Lehet, hogy ekkor "csinálták meg" az embereket, és a dinoszauruszoknak pedig végetvetettek, mert hát... "unalmasnak" tartották.

Ennyi.Remélem nem tartod butaságnak.Egy 12 éves leányzó.

2009. febr. 14. 21:23
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tartom butaságnak érdekes meg közelítés.
2009. febr. 15. 07:20
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Igen, ez már nekem is eszembe jutott, hogy az emberiség a fejlődése során, mennyi baromságot csinált, és hogy az alkotók ezt mind kívülről nézik.

Fene tudja.

Mindenesetre: Éljen a palacsinta!

Жизнь не легка но блинчики очень вкусныe!

2009. júl. 29. 20:39
 14/24 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) és éljen a palacsinta?mit írtál alá ha meg kérdezhetem?:)
2009. júl. 29. 20:43
 15/24 anonim ***** válasza:
70%
Az is lehet h egy bűntetőbolygó a bűnözőknek, csak vmi miatt elhagyták ezt a naprendszert akik ellátták az itt lent dolgozókat és megfeledkeztek erről a bolygóról.
2009. júl. 29. 20:50
 16/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges lehet!

Természetes, hogy nem csak itt, a Foldon van élet és nem csak itt élnek emberek... Lehet máshol meg másfajta emberek élnek, de lehet, hogy ugyan ilyenek, csak épp azok nem ide, hanem egy másik bolygóra szulettek. Teljesen logikus!

Miért ne lehetne??? Számomra inkább az a lehetetlen, hogy az univerzum állítólag végtelen és éppen csak a Fold nevu bolygón van élet/emberek.

2009. júl. 29. 21:08
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg próbáld inkább a kamaszkorodat élvezni, bulizz, pasizz, tanulj és ne ilyeneken agyalj. nem az elméleteted akarom lebecsülni, de inkább élvezd az életet.
2009. júl. 29. 22:30
 18/24 anonim válasza:
szerintem ha a világűr VÉGTELEN, akkor biztos valahol nagyon messze van egy PONTOSAN ugyanilyen bolygó és ez még szintén végtelenszer megismétlődik: van annyi eszük, hogy ne figyeljék ugyanazt.
2009. júl. 29. 22:39
 19/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

de én nem szeretek bulizni és nem érdekelnek a pasik és én így élvezem az életet

2009. júl. 30. 10:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább jutalom... Nekem tetszik ez a Föld. De amúgy nem hiszem, hogy mások raktak ide, de az lehet, h figyelnek minket. Viszont az a rádióálomásos dolog elég nagy hülyeségnek hangzik, honnan veszed ezeket a számokat?
2009. júl. 30. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!