Az igaz hogy a föld az egy büntető bolygó?
Én nem hiszem. Egyébként milyen színű szemek legyenek? A világon nincs annyi szín (árnyalatokat eltekintve), mint szem.
Amúgy a South Parkban egy valóságshownak állítják be. Minden bolygóról ide tettek élőlényeket és a földönkívüliek néznek minket.
Én most nem is a szem színről beszéltem hogy mindenkinek más milyen színűnek kéne lennie.
Egy tudós össze szedett különbféle származású és különbféle országokból 800 embert és mindegyiknek a génjében megtalálták ugyanazt mint a másikéban szóval majd hogy nem testvérek kvéve gey mert ő kék és barna szemű volt.
Húú...:)) Nem semmi ez az utánajárás!
Nekem a származás levezetéséig még követhető a gondolatmenet, de áruld el, azt honnan lehet tudni, hogy mennyi ideig tart egy rádióállomás kifejlesztése, amivel ki tudja kikkel kapcsolatot teremthetünk, és oda meg onnan vissza az üzenetküldés ideje? És honnan tudni, mire lesz képes az a rádióállomás, amit még ki sem fejlesztettek?
Tesó!
Itt keresztények is vannak, úgyhogy légy szíves, és ne sértegess minket.
A kékszemű dologról már én is hallottam, én is kékszemű vagyok, az apám is az. Szerintem is vannak rajtunk kívül élőlények, de hogy ők tettek-e ide, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!