Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a föld az egy...

Az igaz hogy a föld az egy büntető bolygó?

Figyelt kérdés
Lehet hogy sokan hülyének néznek most de elképzelhető az hogy minket valaki vagy valami kifejlesztett és ki tettek minket erre a bolygóra és itt figyeltek minket hogy mi történik velünk.De senki nem tudja meg válaszolni az olyan dolgokat mint pl hogy csinálták a pramisokat és hogyan faragták ki a több tonnás köveket és mintákat rajzoltak bele.És persze mért van az hogy egy nagyon sok ember hasonlít egymásra.És a kékszeműek mind a 300 millió rokonságban van egymással és vérfertőzéssel születtek megálapították a tudósok.Egy mutáció során fejlődtek ki a kékszeműek.Szóval én szerintem nem a majmoktól és nem is más egyéb állattól származunk.Olvastam hogy 361 bolygón lehetett élet és ha kiderülne hogy van más élet is a földön kívűl akkor 300-400 év kellene várni hogy kifejlesztjük az olyan rádió állomást amivel kapcsolatot tudunk létesíteni egy másik bolygóval.És kb.30 ezer évet kellene várnunk hogy oda érjen az üzenet és még 30 ezer évet hogy meg kapjuk.
2009. febr. 12. 15:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Öregem, ez nem semmi, amit mondtál, de komolyan... Soha nem jutott ez még eszembe... De ezen elgondolkodom majd, mert lehet benne realitás... :)
2009. febr. 12. 15:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem. Egyébként milyen színű szemek legyenek? A világon nincs annyi szín (árnyalatokat eltekintve), mint szem.

Amúgy a South Parkban egy valóságshownak állítják be. Minden bolygóról ide tettek élőlényeket és a földönkívüliek néznek minket.

2009. febr. 12. 15:30
 3/24 A kérdező kommentje:

Én most nem is a szem színről beszéltem hogy mindenkinek más milyen színűnek kéne lennie.

Egy tudós össze szedett különbféle származású és különbféle országokból 800 embert és mindegyiknek a génjében megtalálták ugyanazt mint a másikéban szóval majd hogy nem testvérek kvéve gey mert ő kék és barna szemű volt.

2009. febr. 12. 15:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Húú...:)) Nem semmi ez az utánajárás!

Nekem a származás levezetéséig még követhető a gondolatmenet, de áruld el, azt honnan lehet tudni, hogy mennyi ideig tart egy rádióállomás kifejlesztése, amivel ki tudja kikkel kapcsolatot teremthetünk, és oda meg onnan vissza az üzenetküldés ideje? És honnan tudni, mire lesz képes az a rádióállomás, amit még ki sem fejlesztettek?

2009. febr. 12. 15:52
 5/24 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt én se tudom:)
2009. febr. 12. 15:59
 6/24 A kérdező kommentje:
Én csak egy 14 éves lány vagyok:)nem tudhatok mindent:)
2009. febr. 12. 16:20
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
Ez igaz hogy vannak olyan épitmények,dolgok amiket nem tudunk megmagyarázni.Én úgy hiszem hogy minket valamilyen értelmes lények telepítettek ide,nem evolúció során fejlődtünk ki.Nem hinném hogy csak azért hogy megfigyeljenek,az nem lenne túl "kedves" dolog.Nálunk fejlettebb,értelmesebb lények szerintem nem tennének ilyet.Ezeknek a lényeknek szerintem nem lenne gond felvenni velünk a kapcsolatot ha már ők raktak ide.Csak éppen nem akarnak még kacsolatba lépni velünk.Ami szerintem kár ,mert már elegem van ezekből a buta keresztényekből akik imádkoznak,oszt várják hogy a nagyöreg segítsen nekik.Kész röhej.
2009. febr. 12. 16:47
 8/24 A kérdező kommentje:
igazad van!
2009. febr. 12. 17:06
 9/24 anonim ***** válasza:
59%

Tesó!

Itt keresztények is vannak, úgyhogy légy szíves, és ne sértegess minket.

A kékszemű dologról már én is hallottam, én is kékszemű vagyok, az apám is az. Szerintem is vannak rajtunk kívül élőlények, de hogy ők tettek-e ide, azt nem tudom.

2009. febr. 12. 19:41
 10/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat igazad van nem akartam senkit megbántani sajnálom.
2009. febr. 12. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!