Való Világ fanok? Itt megtaláljátok az igazságot.
Szerintem ezt is mint mindent a pénz irányít .Pénzt pedig a nagy nézettség ,a csatolt reklámok és telefonos szavazás hozzák. Ahhoz h nagy legyen a nézettség cselekmény , műsor ,érdekes emberek kellenek. A cselekmény a veszekedések , konfliktusok .Ezekről lehet beszélni és ezeket persze lehet kívülről is gerjeszteni és ambicionálni. Csoportosulásokat létrehozva, intrikákat képezve stb.Az is normális h szerződésekkel védik magukat a játék rendezői, menedzserei.Amikor valaki szerződést szeg viselkedésével és ki kell zárni anyagi hátrányt okoz nekik,(az elmaradt sms-esek telefonok) amit szeretnének minden joggal behajtani rajta.Aki jó nagy ribilliót csap és érdekes dolgokat művel a villában azt nem tanácsos kiejteni mert ők hozzák a nézettséget.De az aki mindenkivel jóba van alig lehet észrevenni , h ott van . ha egész nap a fürdőszobában ül vagy csak elvan magának valahol nyugisan , az nem műsor ,az mehet haza.Arról nincs mit beszélni aki nem csinál semmit.
Persze a rossz szerepét se vállalja senki mert a végén a jónak kell győznie de mégis rá lehet manipulálni, h hozza ki magából a dolgokat .A jó pedig az aki szimpatikus az embereknek ,akit sajnálni lehet sorsa miatt és aki többnyire megfelelni akar.Kellenek az ideálok a népnek.
Az összefoglalókat úgy vágják össze ahogy manipulálni akarják a cselekményt és a szavazókat. A kiszavazón az megy vissza akit a vezetőség a műsor szempontjából arra érdemesnek talál a legközelebbi szavazatok reményében.
Csak a pénz számít a többi mellékes alárendelt mesterséges hajcihő.
Ez a vv1-en jött le nekem a vv2-t már alig néztem , ezt a mostanit azt se tudom hanyadik.
Nem nézem és irritál h sztároknak tekintik sokan azokat az emberekéket akik ott mutatják ki magukból a nagy sötétséget ami bennük van.
Leó nem tudta melyik város a hűség városa és ő volt az egyik legokosabb , legtanultabb ,legműveltebb. A többi...
emlékszem mikor teszteket kaptak és elképesztő alulteljesítések voltak .Szánalmas.
Szerintem annak akit főműsoridőben tálalnak elénk a böfögésen és metángázok hangos kiengedésén kívül valami hasznosat is közvetíteni kellene a fogékony népnek ,követendő minta gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!