Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megtettétek volna? Kérdésed...

Megtettétek volna? Kérdésed túl rövid.

Figyelt kérdés

Pénteken mikor mentem hazafelé egy 19-20 év körüli srác odajött hozzám az utcán és arra kért hogy beszéljek az osztályfőnökével az édesanyja nevében. Valami olyasmit mondott hogy támasszam alá az ő indokait hogy miért hiányzott annyit az iskolából...

Egy kis lefagyás után elhajtottam. Ti mit tettetek volna?

2011. febr. 13. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
megszivattam volna(felhivnmi az ofőt, és leanyázni.xD..iléyesmi)
2011. febr. 13. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tettem volna meg. Egyszer a volt osztálytársam (kb. fél éve nem is beszéltünk már akkor) kért meg rá, hogy hívjam fel az anyukáját az egyik barátnője anyukájának a nevében, hogy "tényleg nálunk töltené a szilvesztert". Nemet mondtam. 16 évesen nem akartam egy ismeretlen lány anyukájaként becsapni egy olyan nőt, akiről tudom, hogy nem érdemelte meg. Mindenesetre talált olyan embert, aki becsapta, mert délután láttam egy csomó hálálkodó üzenetet az egyik közösségi oldalon...

19/l

2011. febr. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!