Szerintetek ma engem kiraboltak a szupermarketben?
Figyelt kérdés
Bementem vásárolni a z olcsó Pennybe
és majd hanyatt estem,
mert 300 Ft-ot kértek 1 kg kristálycukorért.
2011. febr. 11. 22:16
2/13 anonim válasza:
Talán meg kellene nézni az árát a terméknek, mielőtt megveszed.
3/13 anonim válasza:
Nem raboltak ki és ezt te is nagyon jól tudod. Mi köze ennek a családi kapcsolatok témakörhöz?
4/13 anonim válasza:
Mikor másodikán reggel megkaptam a GYES-t, és a családit elmentem "nagy bevásárolni", és befizettem egy csekket. Nekem is úgy tűnt,hogy kiraboltak!
5/13 anonim válasza:
A tv. már január elseje óta az fújja, hogy emelkedik a cukor, a liszt ára, a kenyér ára. Miért nem vettél akkor mikor 175 ft volt.
Akkor még figyelmeztetlek, hogy a liszt sem 120 ft-ba kerül kilója.
6/13 anonim válasza:
Ez milyen kérdés?
Önként kifizetted, hol itt a rablás? Ha drágának találod egy üzlet termékét, szabadon kisétálhatsz és máshol megveheted mondjuk olcsóbban, valószínűleg nem 300ft/kg áron mérik még a cukrot mindenhol.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a köze a családi kapcsolatokhoz,
hogy az EGÉSZ CSALÁD HÜLEDEZIK...
2011. febr. 11. 22:22
8/13 anonim válasza:
Talán normális kategóriába kéne besorolni a kérdést.
10/13 anonim válasza:
ez az üzemanyag ár növekedése miatt ennyi... ha olcsóbb lenne a benga, olcsóbb lenne a szállítás->ugyanannyiba kerülne az áru, csak áruházak több hasznot kapnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!