Fontos! Azt álmodtam, hogy vonaton vagyok és kiraboltak? Lehet intő "jel" vagy csak paranoia?
FIGYELEM! MIELŐTT A CÍMRE VÁLASZOLNÁTOK, OLVASSÁTOK EL EZT:
Örülök, hogy találtam ezt a témát, mert eléggé aggódom. Pár napja álmodtam azt, hogy felszálltam a szüleimmel egy vonatra. Vittem a laptopom meg valami szendvicset. Ennyi volt a készlet. Leültünk és egy ocsmány c*gány banya a szemem láttára elkezdte húzni a táskát, amiben a gépem volt. Amikor visszarántottam még ő volt felháborodva és olyan mérges lettem, hogy keménykedtem az álmomban. Visszaszereztem a gépet. Amikor álmodtam úgy volt, hogy nem megyünk el nyaralni, most meg az a helyzet, hogy mégis :) A másik érdekesség, hogy olyan "jeleket" látok (amikben nem nagyon hiszek), hogy a gépemet nem kéne magammal vinni (pl pont olyan reklám, hogy vigyázz a gépedre, meg hogy alig sikerült foglalni szobát).
Lehet, hogy azért van, merthogy féltem a gépet? Igaz, hogy nagyon jó, miközben olcsó volt és mostanában egy kicsit paranoiás vagyok pl mindig eldugom, ha akár 15 percre kiugrok a lakásból. Vigyem a gépemet nyaralásra (ja és sokat szoktam gépezni úgyhogy nagyon kéne)? Vagy ez semmi különös, csak féltem a gépet és nem tesz semmit az álom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!