Őszintén: szoktál kutatni mások táskájában, telefonjában, noteszében, egyéb cuccai között? Csupán kíváncsiságból?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 08:48
1/14 anonim válasza:
Néha előfordul.... Szörnyen kíváncsi vagyok....
2/14 anonim válasza:
Nem, én egy diszkrét ember vagyok. Ha esetleg kíváncsi lennék, akkor sem lenne bátorságom hozzá.
3/14 anonim válasza:
Nem,mert én se örülnék ha nekem kutatnának a cuccaim között.Meg nehogy vmi olyat találjak amitől én égek.:D
4/14 anonim válasza:
Előfordult én is kíváncsi természet vagyok. Ma már önvédelemből nem teszem.
5/14 anonim válasza:
Én is kíváncsi természet vagyok, de még sosem kutattam. Ha valami gyanúsat, szokatlant érzékelek, akkor inkább kérdezek.
6/14 yuda válasza:
Alapvetően nem, mert tiszteletben tartom más személyes dolgait, persze ezt én is elvárom a környezetemtől.
Ha kérdésem van,akkor kérdezek.
7/14 anonim válasza:
Soha, mivel a másiktól is elvárom, hogy ezt ne tegye.
8/14 anonim válasza:
Ez még soha nem jutott eszembe.
9/14 anonim válasza:
Igen, de tudom, hogy nem szép dolog. Néha beleolvasok a tesóm naplójába, ha furcsán viselkedik velem ok nélkül. Nem egyszer jöttem rá csúnya dolgokra. Tudom, hogy nagyon csúnya dolog, de ez van, nagyon kíváncsi tudok lenni.
10/14 anonim válasza:
Borzasztó kíváncsi vagyok, de ennek ellenére meg tudom állni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!