Ki ért eggyet? Csak kíváncsiságból.
szóval: általánosban tanulunk hogy felvegyenek gimibe, ahol tanulunk az egyetemért, ahol tanulunk hogy dolgozhassunk, ahol átlag esetben éveket gürizünk még diploma mellett is hogy legyen anyi pénzünk hogy pihenjünk és megvalósítsuk az álmainkat,
de mire oda jutunk már 40-50 évesek vagyunk izületi gondokkal és ráncokkal, és már nemhogy pl búvárkodni nem fogunk valószínüleg, de kb a seggünket se tudjuk majd felemelni, szóval a pénz és szabadidő, ilyen szempontból már felesleges...
az állítás: Szerintem ez SZÍVÁS
ki gondolja még úgy hogy sz*r a rendszer??
16:32 és 16:36
ahha persze..nyilván akár bankot is rabolhatok..csak tudod túl nagy a kockázat..könyen beszélnek a mazochisták akik szeretnek dolgozni, bár nem tudom hogy lehet azt szeretni..jó ok a tanulás hasznos, nade kérdem én öröklésen kívül hogy lehet anyit keresni rövid idő alatt hogy megélj, és ne a kajáért dolgozz hanem az álmaidért (mégha az álmod a szabadság és a világutazás akkor is)
és jó persze lehet egy nagy ötlet, és azt megvalósítani, persze "megválthatnám a világot", de nyuszómuszó..az kib*cott sok munka lenne, és én pont ezt akarom elkerülni, érted? hogy munkával b* szam el a fiatalságomat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!