Milyen fura álmaid voltak? :D
mijen érdekes h ti is valóvilággal álmodtatok xDD am.második vagyok :D és este mielőtt kikapcsoltam volna a gépet és elmentem volna aludni, erre a kérdésre válaszoltam,és közben elgondolkoztam azon h miket is szoktam álmodni,tehát ezért is lehet az h tegnap este is egy nagyon emlékezetes,fura álmom volt xDD
úgy volt,hogy elmentem egy buliba barátnőkkel,ahol megismerkedtem Nick Jonassal,és a buli végére jártunk is (nem voltunk részegek egyikőnk sem:D) és csók meg minden,és mikor odamentem a barátnőkhöz,akkor nem kezdtem egyből azzal,hogy "képzeljétek Nick a pasim!" hanem gondotlam megtréfálom őket. (általában ilyen tréfás vagyok xD) és azt mondom nekik,hogy "na én most megcsókolom Nick Jonast" és háááth megcsókoltam,ők csak ámultak,bámultak,és bejelentettem,hogy járunk.olyannagyonjó álom vooolt ^^ már csak azért is,mert még nem volt pasim,tehát nem is csókolóztam,és nagyon jó érzés volt először Nickel *.* megjegyezném,hogy nem vagyok egy olyan nagy jonasbrothersfan,és különösképpen Nickért sem vagyok oda,csak tegnap belenéztem a Jonas sorozatba (nem szoktam am nézni) és háth akkor gondoltam bele,hogy milyen helyes ez a Nick:D és ezért álmodhattam erről.xD
14/L
hehe :D
nekem az egyik álmom tiszta nyomasztó volt... asszem a valóvilágos... mert a végén mindenki meghalt XD meg a kövi álmomba is meghalt pár ember... de abba legalább jól néztem ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!