Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen fura álmaid voltak? :D

Milyen fura álmaid voltak? :D

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 21:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ritkán, de visszatérő fura álmom, hogy ránézek a kezemre, és csak 2 ujjam van. Aztán álmodok tovább, mennek a dolgok abszurd módon ahogy szoktak, megint ránézek a kezemre, és mondjuk most már 4 ujj van rajta, de össze vissza, görbén stb. Volt már ilyen a lábammal, péniszemmel is, és az benne a legrosszabb, hogy teljesen valóságosnak élem meg. Magyarul mindig krvára besz@rok ettől. És nem az szokott a bajom lenni, hogy úristen, nincs meg 2 ujjam, hanem az, hogy pl mit fognak ehhez szólni a szüleim ha meglátják. xD Szürreális érzés, nem tudom pontosan megfogalmazni, viszont nagyon erőteljes. 18/F
2011. febr. 4. 21:38
 2/12 A kérdező kommentje:

:OOO köszi a választ

szarok ezek a visszatérő álmok

2011. febr. 4. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:

nekem szinte mindig fura,valóságosnak tűnő álmaim vannak,nade,mikor valaki álmodik,akármit,azt úgyis valóságosnak éli meg :D a mostanában történő álmaim küzól mesélek el párat:

nemrég azt álmodtam,hogy egy hires személy vagyok,és más hires emberekkel,elmentünk valamerre (nem ismertem őket) és egy nagyon furcsa helyre beestünk.szó szerint beestünk :D:D azon a helyen nagyon sok viz volt,tehát,abban úsztunk,mert nem tudtunk száraz helyen megállni.és a viz egyre csak emelkedett,de annak a helynek volt teteje is,tehát ha elérte volna a viz,akkor ha nem szabadulunk ki,egy idő után megfulladtunk volna xD na de én lettem a hires megmentő a végére :'D a legizgibb benne az h én voltam onnan az egyedüli nő,és a többi nyámnyila férfi meg nem tett semmit :DxD na ez egész jó álom volt.

aztán egy másik meg még ezen a héten valamikor lehetett,hogy egy elhagyatott kastélyben voltam pár baráttal (megjegyezném:érdekelnek az ilyen misztikus dolgok,kiváncsivá tesznek,sokat gondolok ilyen dolgokra,tehát valszeg ezért is álmodhattam erről:D).és ott szellemeket kerestünk,mert csak úgy jött egy ötlet hogy most szellemek után nézzünk xD (ja és nem nézek sok horrort,de ha nézek is,csak nagyon ritkán :D) és háth az elrabolt minket,én maradtam egyedül,rájuktaláltam (megint én voltam a nap hőse,ez az érdekes a legtöbb álmomban h én mentek meg másokat,én ilyen szuperhős vagyok,pedig nem is szoktam ilyenre gondolni..) és később már anyum is ottvolt xD namindegy,hülyeség,már nem is nagyon emlékszem.

a tegnapelőtti álmom pedig még sokáig emlékezetes marad.

namost nemtudom,hogy ki nézi-e a valóvilágot,na de mindegy,azért elmesélem :D nos,ha nézitek,akkor tudjátok hogy ottvan Szandi,alias plasztikcica.és vele álmodtam,hogy leszbi vagyok és hogy meg kell kereszteljenek újból,és leszbivé kell avassanak xD :S és akkor ő is ottvolt,és ez az avatás abból állt,hogy egy nagy lyukba (mint egy vulkán) bele kellett ugorjunk,csak az igaz hogy forró volt,de gyümölcsökkel,zöldségekkel volt megpakolva xD és én nem akartam beleugrani,és hisztiztem és akkor meg ő sem akart menni...nemértem,miért pont vele álmodtam,és h miért erről,nem is vagyok leszbi pedig :S júúj xD

na háát ennyi lenne ami most hirtelen eszembejutott,de majd ha még eszembejut szólok :'D

14/L

2011. febr. 4. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Bár azt hiszem ez inkább abból a korszakomból volt amikor sovány voltam és elégedetlen önmagammal. Valami ilyesmire vezethető vissza. Mióta sportos alkatom van, és van önbizalmam, nem tapasztaltam ilyesmit. Na ezen érdemes volt elgondolkozni :D
2011. febr. 4. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Sosincs normálisnak mondható álmom. Pl. Egysezr egy híd lecsúszik a partról, beleesek egy nagyon mély tóba, aminek kristálytiszta a vize és megtámad egy 4 lábú muréna, de csak egy ismeretlen segít, aki vagy 20 évvel idősebb volt nálam , aztán álmodtam olyat is, hogy bécsbe megyünk haverokkal busszal , de a busz kisodródik és eltévedünk az ESŐERDŐBEN. és persze közben kiírtódott a világ, szal népesíthetjük be 9-en. xDD volt már oylan álmom is, hogy pasi voltam, de olyan is volt, hogy a földszintünkön a hálószoba ki lett adva sztriptízbátnak...
2011. febr. 4. 22:15
 6/12 A kérdező kommentje:

ááá ezek tökjók xDD

kábé én is ilyeneket szoktam :D

2011. febr. 4. 22:19
 7/12 szamóca. ***** válasza:

volt nekem is visszatérő álmom... brr rémes érzés volt remélem soha többet nem álmodom meg:)

csak nagyvonalakban, nem is egészen tiszta egyébként a kép... terhes voltam, és emlékszem hoyg oylan furán nem mertem semmit cisnálni nehogy baja legyen a babának. aztán egy kocsiban ültem, én vezettem. valahogy kicsit kuszán úgy álmodtam hogy az oktogonnál volt a duna, vagy valami folyó ezt nem tudom hogy jött:) és belehajtottam a kocsival, jeges volt a víz. tök sz*r volt mert egyfolytában a gyerekre koncentráltam miközben fuldokoltam, a következő kép pedig hogy a korházban vagyok véresen és meg kell szülnöm a babát. megszületik, és ilyen tök torz gnóm feje van, én meg sírok hogy miért ilyen. aztán bejön egy nő, aki épp úgy néz ki mint én és elveszi a gyereket a tőlem. akkor megint sírok, és ott van mellettem egy fiú vigasztal, aztán ellenem fordul és a másik énemnek ad igazat ami szar érzés. utána a csaj (aki én vagyok) meg akar ölni én meg menekülök és kiérek a kórház tetejére, az arib*nc meg jön és nekem le kell ugranom... és emlékszem mindig attól féltem a legjobban hogy le kell ugrani:D általában itt ébredtem fel. hát k*rva sz*r volt. :)

egyébként rengeteg hülyeséget álmodok mindig össze... értelmetlen dolgok, de érdekesek:D

2011. febr. 4. 22:27
 8/12 anonim válasza:

Hugommal és otársammal meg még ilyen arctalan emberekkel elmentünk sétálni, ottvolt a valóvilág, Gombi ült egy padon, odamentem fényképezkedni ott ölelgettük egymást, aztán a végén le is kaptam. :))

sírtam magamon xDDDDDDD

2011. febr. 5. 00:51
 9/12 A kérdező kommentje:
ma én is a valóvilággal álmodtam többek között xDD
2011. febr. 5. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ma azt álmodtam hogy megverem fateromat. Nem csoda, tegnap nagyon betéptem, és ilyenkor mindig hülyeségeket álmodok, de többnyire jó értelemben. Most nem :/
2011. febr. 5. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!