Hogy derítsem ki, hogy ki zaklat telefonon? Mit lehet ilyenkor tenni?
Keress rá a neten, a tudakozóban, 4in1! Másik lehetőség, hogy hívd tiltott számmal. Ha nem mutatkozik be, rögtönözz, Gipsz Jakabot keresed, és ragaszkodj ahhoz, hogy Neked ezt a számot adták meg. Mit tudom én, vízszerelőt keresel. Hívd újra, ismételd el, és lazán, lágy vigyorral kérdezd meg, hogy akkor elnézést, de szeretnéd tudni, hogy mégis kit zaklatsz folyton a Gipsz Jakab helyett? Ha van haverod, aki megteszi helyetted, az még jobb, hogy ne ismerje fel a hangodat! (A zsebkendős torzítás csak a filmeken működik. Egyszer próbáltam, és megkérdezte, akit hívtam, hogy X, Te vagy az?...) Amúgy ha új a számod, lehet, hogy az előző tulaj is a Téged zaklató balf*sz miatt cserélte le... Valahogy meg kellene értetni vele, hogy már nem övé a szám. Anno nekem beleszólt a férjem, és közölte a spinével, hogy fejezze be a telefonálgatást, övé már a szám. Soha többet nem hívott. Olyanokat mondott a ribi, hogy megálltam a fejlődésben! Képzelheted anyósomat, mikor ő vette fel! Nem is tudtam, hogy ilyen trágár, obszcén szavak egyáltalán léteznek!
Most mobilon hívogat egy f*szi... Volt pasim simán közölte volna vele, hogy vagy befejezi, vagy olyan mélyre ássa el az erdőben, hogy sose találják meg. Ez bejönne, csak ő már a múlté, pedig most jól jönne - csupán egy hívás erejéig! Ja, onnan gondolom, hogy Te is csajszi vagy, hogy a pasikat ez egyáltalán nem zavarná. Lyuk, lyuk, csak darázs ne jöjjön belőle...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!