Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma lógok a suliból mit tegyek?

Ma lógok a suliból mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval.Pont tegnap beszéltem anyával,és ő azt mondta hogy ilyet sose csináljak stb.De ma valahogy nagyon nincs kedvem suliba menni.Ezt csak egyszer játszanám el.Eddig mindig bementem.Mit tegyek honnan szedjek igazolást?Orvoshoz nem mehetek mert most voltam 1 hete beeteg.Írjam magamnak?De azt nem büntetik?
2011. febr. 3. 07:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy azt csinálom??xD

Annyit mondtam hogy mások is csinálják,miért lenne akkora nagy bűn egyszer lógni.Ne mond már hogy te nem lógtál egyszerse.:D

2011. febr. 3. 11:44
 12/17 szamóca. ***** válasza:
86%

jolvanmár tudod, itt midnenki tökéletes :D:DD

ne szedd be a gyógyszer mert olyan szorulásod lesz hogy két hétig nem jársz majd suliba:D

2011. febr. 3. 11:47
 13/17 anonim válasza:
Te annyira hülye vagy:/ csak ugy indok nélkül minek logsz, h jahj ki akarom probálni.. gyerekes.. ha olyan fotos lenne akkor leszarnád azt a páróra igazolatlant.. komolyan.. áh
2011. dec. 23. 17:10
 14/17 anonim válasza:
Én most is lógok,de csak 1. óráról,2.ra bemegyek,mert 1. irodalom és felel(nék)..:D és ha bemegyek,max azt mondom,h pl.lekéstem a buszom,nem jött a busz stb.... ezt nekem elnézik..de multkor tényleg nem jött,de akkor bevittek az igazgatóiba h miért nem mentem 1.órára,akkor arra hivatkoztam h lekéstem a buszt...most is arra fogok :D
2013. jan. 25. 07:58
 15/17 anonim válasza:

Tudom, hogy pár évvel később már nem nagyon olvasod erre kérdésedre a választ, de lehet, hogy más olvassa.

15 éves vagyok, engem sem kíméltek a tanárok, ráadásul a diszlexia sem egy jó dolog. DE szerintem nem éri meg lógni. Utána nekem legalábbis iszonyat nagy bűntudatom lenne. Inkább keresd meg a suliban azt, amit szeretsz csinálni. Például vigyél be egy jó könyvet, és szünetekben olvasd azt, vagy hallgass zenét, mászkálj haverokkal. Hidd el, sokkal jobban fognak tisztelni a tanárok, ha látják, hogy hiába vannak gondjaid az iskolában (nem tudom, miért nem akarsz bemenni, barátokkal vesztél össze, nem készültél, vagy nem adtál be valamit) mégis bemész, és nem állsz be azoknak a degradáltaknak a sorába, akik lógnak. Hogyha dolgozatot írsz, de nem tanultál, magadra vess, de hogyha majd kijavítja a tanár a dolgozatot, és tényleg nagyon rossz lesz, akkor óra után menj oda hozzá, és kérdezd meg, nem lenne-e lehetőség javítani. Ha egy beadandó feladatod késik, akkor is szólj a tanárnak, hogy beadhatnád-e később, mert ha mást nem, legalább rólad látni fogja, hogy felelősséget vállalsz azért, amit teszel. Ha barátokkal vesztél össze, akkor mint már előbb is írtam, keress valami elfoglaltságot, hogy lássák, nem zavar, ha csesztetnek. Ha viszont minden kötél szakad, és tényleg eleged van mindenből, a szülő 3 napot igazolhat előre, beszélj anyukáddal, hogy nagyon szeretnél ma/holnap otthon maradni, mert ez meg ez fog történni. Hidd el, ezek bármelyikével jobban jársz, mint azzal, hogy most nem elég, hogy technikailag lógsz az iskolából, mert NEM vagy beteg, még az anyukádnak se bírtad őszintén megmondani az igazi indokodat.

2014. jan. 15. 17:56
 16/17 Veres28 válasza:
Én beteget játszok, (anyukám 10/9 beveszi, bár hozzá tenném, hogy krónikus arcüreggyullatásom van ezért nagyon könnyen elhiszi). :)
2018. dec. 9. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:
hát igen... CSAK A 666!
2020. szept. 9. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!