Hogyan lehetek kommandós?
Figyelt kérdés
Én Szlovákiából vagyok és szeretnék kommandós lenni. Tudom ez nem egyszerű dolog meg minden, nekem csak segitség kéne, hogy hogyan lássak hozzá. Jelenleg gimnáziumba járok és nemtudom, hogy hogyan tovább?! Milyen iskolát válasszak, hogy egyszer belőlem is lehessen kommandós. Légyszi segítsen aki tud, számomra ez nagyon fontos lenne:)2011. febr. 1. 23:40
1/3 anonim válasza:
azt hiszem csak iskola elvégzése után indulhatsz neki mert kell legyen egy szakirányú végzettség,még érdeklődj.
2/3 anonim válasza:
Hívd fel a +36-96-520-000 telefonszámot. Ez a rendőrség központi száma, munkaidőben teljes felvilágosítást fognak adni.
3/3 anonim válasza:
A kommandósok Magyarországon általában tiszthelyettesek,a csapatvezetőket leszámítva.Tehát egy tiszthelyettesi sulit kell elvégezned(ebből 4db van Mo.-n).Ha ezt elvégezted,akkor rendőr leszel.Innen jelentkezhetsz kommandósnak,de előtte "sima" rendőrként kell dolgoznod egy meghatározott ideig,majd a felvételin is teljesítened kell,ami elég durva(fizikai,egészségügyi,pszichológiai),majd ha ezeket mind sikerrel vetted,akkor jön a kommandós kiképzés,ami szintén nem gyerekjáték.
Én így tudom,hogy így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!