Lehetek-é kommandós és a Nemzetvédelmi Egyetem hallgatója egyszerre?
Figyelt kérdés
Hogy pontosítsam a kérdést:-Régóta dédelgetett vágyam,hogy kommandós legyek egy rövidebb időre(2-4 év),mert egyrészt szeretem a kihívásokat és szeretnék olyan képességekre szert tenni,amit egy ilyen ember tud.Viszont nem akarom egész életemet így élni,hanem mérnökemberként akarok megöregedni.Szerintetek lehetséges az,hogy mindkettő menjen vagy szépen sorjában...?Köszönöm!2010. okt. 28. 20:26
1/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Én még olyan mérnökemberről nem is hallottam, aki kommandós volt, majd a ZMNE-re járt. XD Az igazi mérnök nem is igazi egyetemre járt, hanem műegyetemre. :-)
Amúgy meg nem tudnád összeegyeztetni a kommandóskodást a ZMNE feszes, egyre szigorúbb tanrendjével.
2/4 anonim válasza:
Szerintem azt akarja mondani, hogy a Zrínyi Bolyai karán szerezne egy mérnöki végzettséget aztán elmenne kommandósnak, de igazából élete hátralevő részében hadmérnökként szeretne dolgozni.
Legalább is nekem ez jött le.
Egyébként hányadikba jársz?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,hasznosnak találtam.De ugye egyetértünk abban,hogy sok különböző ember van."Minden ember más."Személyiségbeli eltérést én nem látok köztük,mert mindkettőhöz jókora racionalizmus szükséges és én racionalista ember vagyok leginkább...És,amiért nem a műegyetemre akarok jelentkezni az azért van így,mert,ha elő is tudom teremteni a tanuláshoz szükséges pénzt,a megélhetésemre nem sok jutna,mert csak magamra számíthatok ebben...Ezért arra gondoltam,hogy eltartatom magam állambácsival és cserébe szolgálom a hazámat és nem úgy,hogy minden nap segghülyére iszom magam unalmamban.
2010. okt. 28. 20:52
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm,hogy a kérdés számított és nem a válasz.Én most 21 éves vagyok.Teljesen tisztán érted a kérdésemet.
2010. okt. 28. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!