Csak szerintem k*csögség a facebook?
Figyelt kérdés
Ismerősöm rávett h regeljek már, naívan tettem 1 próbát de úgyérzem h feleslegesen egyszerűen elveszettnek érzem magam a sok felesleges szar között.
Még jelölni se tudok senkit annyira, pedig vannak ismerőseim/barátaim de nem vagyok rájuk kíváncsi, annyira h még itthon is velük foglalkozzak.
Kérdem én jelöljek idegeneket? nem lenne f*szság?
18 éves srác vagyok am
2011. febr. 1. 20:51
2/4 szamóca. válasza:
csak nehogy beszopódja fészbukba te is.
3/4 anonim válasza:
Émmeg leszarom. Hasonló véleményen vagyok, mint te, igaz, én nem vagyok regisztrálva, csak iwiwen (onnan is gondolkozom, h töröljem -e magam). Igazából akikre kíváncsi vagyok, azokat megtalálom telefonon, e-mailben, vagy személyesen. A többiek élete, gondolatai, gondjai meg kifejezetten hidegen hagynak.
De van, akit ezt kifejezetten élvezi, hát az hagy csinálja.
4/4 anonim válasza:
Távoli ismerősökkel való kapcsolattartása jó, viszont azok, akik ott élik a (közösségi) életüket, azok tényleg szánalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!