Mi a címe annak a számnak, ami a gondozoo c. filmbe is benne volt, vmi olyasmi a refrén, hogy "oh, i belive boy" (szerintem)?
Figyelt kérdés
És szerintem egy férfi énekli.2011. nov. 5. 15:03
1/9 A kérdező kommentje:
a 47. perc környékén, mikor a gorilla, meg Griffin ülnek a Friday's, vagy milyen étterermben sárga pólóban, mikor rendel 30 narancsot, meg rántott cukkinit küld a mellettük ülő nőknek.
2011. nov. 5. 15:10
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Ha már Gondozóó, akkor egy megkerülhetetlen videó:
4/9 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ!Most, hogy megírtad a számát, rájöttem, hogy nekem meg is van ez a szám, ismerős volt, meg elég jó is, le akartam tölteni, de nem tudtam a címét, pedig már letöltöttem:D
2011. nov. 5. 19:42
5/9 anonim válasza:
ÖÖm...és az melyik száám, amikor kb ugyanennél a résznéél a kocsiban ülneek, és ez a zene a counter strike egyik bejátszása is...xDD
7/9 Gi-sy válasza:
Nagyon köszönöm a tippet.Én is pont ezt kerestem!
8/9 anonim válasza:
9/9 paci3 válasza:
Step Up 2 Song- 'Low' ~ Flo Rida ft. T-Pain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!