Éreztétek a földrengést ti is?
Figyelt kérdés
Nálunk megremegett a ház,elég komoly volt2011. jan. 29. 19:16
21/27 anonim válasza:
Én Taksonyban lakom,és semmit nem éreztem.
ajj :( xDD
(itt van dunaharaszti,délkegyháza,dunavarsány,szigetszentmiklós a környékünkön, ha igy jobban rájttök h holvan Taksony XDD )
sajnálom komolyan h itt nem volt semmii.
kéne már egy kis izgalom.
22/27 anonim válasza:
Vagy az ország legkövérebb embere elesett
23/27 anonim válasza:
Siófoki vagyok, lehetett érezni. A földön ültem, és éreztem, hogy kileng alattam a föld. Mondom ez vicc, aztán még egyszer és mozgott a csillár is. Nagyon beparáztam tőle.
Barátaim és rokonok is jelezték Győrből, Fehérvárról, Mórról, Fehérvárcsurgóról, és Siófok melletti kis településekről, hogy ők is érezték.
21/N
24/27 anonim válasza:
Tatabányán eléggé lehetett érezni. 3. emeleti tégla lakás. az ajtók - ablakok pattogtak, a bútorok mozogtak, csörömpölt minden, mozgott az egész ház és valami iszonyat hangja volt. megijedtem, azt sem tudtam mit csináljak a két kis gyerekkel. erre felhívom a férjem, aki éppen autót vezetett tőlünk néhány utcányira, és az egészből semmit sem érzett.
25/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
Székesfehérváron is lehetett érezni!
15/L
örülök hogy ilyet is átélhettem, mert még sosem volt ilyenben részem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!