éreztétek a földrengést? :O
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 19:04
21/38 anonim válasza:
Győrtől 20 km-re mi is éreztük. Az üvegek beremegtek, bútorok mozogtak. ijesztő volt!
22/38 anonim 

válasza:

Itt Cegléden nem volt semmi :D
23/38 anonim 

válasza:

19:18-én is soproni vagyok:)nálunk sem volt semmi.15/L
24/38 anonim 

válasza:

Itt borsodban semmit sem :D
18:42-kor valószínűleg valahol pont Sajószentpéter környékén lehettem úton hazafelé Barcikára :D
25/38 anonim 

válasza:

Belváros, éreztem, olyan volt, mintha rázta volna valaki a székemet.
26/38 anonim 

válasza:

ködhelyzet hogy áll szentesen, ott volt a legdurvább...? remélem elmúlik hétfőre mire megyek suliba:D
27/38 anonim 

válasza:

huhh, én nem éreztem, de nagyon félek a földrengéstől, azt hiszem túl sokat néztem ilyen jellegű filmeket...:(
félek, hogy összeomlanak a házak és rohanhatunk az utcára és a nagymamámat féltem, mert nem tud futni, és a szüleimet, tesómat, kutyámat, mindenkit :(:(
14L ilyenkor annyira elszomorodom :(
28/38 anonim 

válasza:

Istenem.Nem lehetett érezni.-.-"
Fájt a fejem.Ennyiből gondolom,hogy tényleg volt.
Facebook-on meg már Túlélő csoportokat alapítgatnak és a sok hülye meg be is lép-.-"
29/38 anonim 

válasza:

hát szentesen jelenleg akkora a köd,hogy kocsiba nem igen kell ülni..főleg ahogy elhagyod a központot..
30/38 anonim válasza:
Budapest,2.kerület
Itt érezhető volt a fal és az ágy meg az ablakok remegtek
18:42-kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!