Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg akarom verni a volt...

Meg akarom verni a volt barátnömet. A kérdés az, hogy mennyire verhetem meg, hogy ne jelentsen fel?

Figyelt kérdés

Még mielött nekem ugranátok, leszögezem, hogy nö vagyok. Nagyon kijár már neki. 4 év sérelmei.

Állandóan kavarta a sz.rt, mindenkit ki akart sajátítani magának, a többi barátnömmel meg szeparált minket, hogy még véletlenül se legyünk jóban. Össze-vissza hazudozik mindenkinek és még neki áll feljebb. Kb. 1 hónapja kiborult a bili, elvileg mindenki megszakította a kapcsolatot vele. Elvileg. De egy közös ismerösünk nem, és neki folyamatosan magyarázza a hazugságait legföképpen rólam, mert rám a legirigyebb mivel harmonikus családi életem van, gondoskodó férjjel és egy 5 hónapos babával. Nagyon érzékeny a lelkem, ezen nem tudok változtatni, szabályos gyomorgörcseim vannak amin a nyugtató sem segít, fekélyhez közeli állapotban vagyok, ezért csak úgy tudom végleg lerendezni, ha jól helybenhagyom, akkor kénytelen lesz abbahagyni. Mennyire verhetem meg, hogy ne kerüljön rendörségre az ügy? Mert ugye lány lányt legálisan üthet...

2011. jan. 27. 10:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
legközelebb nevesd ki.azt aki mondja. ha ő akkor őt. ha más akkor azt. ne szólj semmit csak nevess aztán hagyd faképnél. ennél jobban nem alázhatod meg. és attól kezdve ne is hallgasd meg sem őt sem azt aki azzal jön h xy ezt meg azt mondta. ahogy belekezd,rögtön álítsd le,ha tovább mondja hagyd ott,vagy tedd le a telefont,tessékeld ki a lakásból. max annyit mondhatsz h szegény xy elmebeteg,te nagyon sajnálod,és reméled h talál egy jó pszichológust aki segít rajta. ezzel küldheted padlóra,mással nem.
2011. jan. 27. 12:40
 32/35 anonim ***** válasza:
csak ha megpofozod feljelenthet ...volt velem ilyen is...inkabb ne :)
2011. jan. 27. 13:11
 33/35 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb,ha agyonvered és elásod!!! (De ne feledd oltottmésszel leszórni! }:)))))))
2011. jan. 28. 13:45
 34/35 anonim ***** válasza:
Tegyél drogot a táskájába/kocsijába és hívd a sünöket!!!
2011. jan. 28. 13:48
 35/35 anonim ***** válasza:

Eredeti mivel én csináltam: . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

2012. okt. 7. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!