Meg akarom verni a volt barátnömet. A kérdés az, hogy mennyire verhetem meg, hogy ne jelentsen fel?
Még mielött nekem ugranátok, leszögezem, hogy nö vagyok. Nagyon kijár már neki. 4 év sérelmei.
Állandóan kavarta a sz.rt, mindenkit ki akart sajátítani magának, a többi barátnömmel meg szeparált minket, hogy még véletlenül se legyünk jóban. Össze-vissza hazudozik mindenkinek és még neki áll feljebb. Kb. 1 hónapja kiborult a bili, elvileg mindenki megszakította a kapcsolatot vele. Elvileg. De egy közös ismerösünk nem, és neki folyamatosan magyarázza a hazugságait legföképpen rólam, mert rám a legirigyebb mivel harmonikus családi életem van, gondoskodó férjjel és egy 5 hónapos babával. Nagyon érzékeny a lelkem, ezen nem tudok változtatni, szabályos gyomorgörcseim vannak amin a nyugtató sem segít, fekélyhez közeli állapotban vagyok, ezért csak úgy tudom végleg lerendezni, ha jól helybenhagyom, akkor kénytelen lesz abbahagyni. Mennyire verhetem meg, hogy ne kerüljön rendörségre az ügy? Mert ugye lány lányt legálisan üthet...
Eredeti mivel én csináltam: . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!