Meg akarom verni a volt barátnömet. A kérdés az, hogy mennyire verhetem meg, hogy ne jelentsen fel?
Még mielött nekem ugranátok, leszögezem, hogy nö vagyok. Nagyon kijár már neki. 4 év sérelmei.
Állandóan kavarta a sz.rt, mindenkit ki akart sajátítani magának, a többi barátnömmel meg szeparált minket, hogy még véletlenül se legyünk jóban. Össze-vissza hazudozik mindenkinek és még neki áll feljebb. Kb. 1 hónapja kiborult a bili, elvileg mindenki megszakította a kapcsolatot vele. Elvileg. De egy közös ismerösünk nem, és neki folyamatosan magyarázza a hazugságait legföképpen rólam, mert rám a legirigyebb mivel harmonikus családi életem van, gondoskodó férjjel és egy 5 hónapos babával. Nagyon érzékeny a lelkem, ezen nem tudok változtatni, szabályos gyomorgörcseim vannak amin a nyugtató sem segít, fekélyhez közeli állapotban vagyok, ezért csak úgy tudom végleg lerendezni, ha jól helybenhagyom, akkor kénytelen lesz abbahagyni. Mennyire verhetem meg, hogy ne kerüljön rendörségre az ügy? Mert ugye lány lányt legálisan üthet...
ha úgy ütöd meg h az látszik,vagy orvos észreveszi,akkor 1 pofon is lehet rendörségi ügy. kell ez neked? és ha fordul a kocka és ő ver el?
inkább hagyd a fenébe. komolyan egy kisbabás anyuka h gondolkodhat így? azt akarod h a babád ezt a példát lássa? oké h most még kicsi,de ha később megtudja mit fog gondolni?
szerintem ha nincs kamera és tanu, ill. 8 napon belül gyógyul, akkor simán megtépheted! Kizárólag hajat, pofon, ill. tudod így a nyakát összeszorítód erősen hátul, és sziszegve beszélj hozzá :)
Tesók között, ez mindig bevált XD
21/L
Én még olyat nem hallottam, hogy lány lányt legálisan verhetne! Szerinted jobb lenne attól, ha megvernéd?! Csak még jobban elfajulna a helyzet. Egy- már unalomig ismételt - dolog válik csak be az ilyenekkel szemben. Ne vegyél róla tudomást és kész. Mondd meg a barátaidnak, ismerőseidnek, hogy ne is hozzák szóba előtted, nem akarod tudni, mit tesz, miket mond.
Én speciel lealacsonyítónak érezném, ha megütnék valakit.
Jesszus egy anyukam, hogy gondolkodhat így? Nőj már fel!!! Képes lennél lesüllyedni a pletykafészek szintjére? Aztán meg úgy is azt pletykálnéd, hogy mindekit versz stb. Az ilyennel nem is kell foglalkozni, aki tudja milyen vagy az úgí is tisztába lesz vele h. kamu. A másik, meg ha nem foglalkozol amiket terjeszt akkor előbb utóbb abbafogja hagyni. De így pont az a célja hogy felidegeljen és ez be is jön neki, így ő győz.:) Ne hagyd magad! 23/N
Falun laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!