Mit bámulnak ennyire? Gáz vagyok, vagy ijesztő? Vagy miért nem köszönnek?
18éves lány vagyok és amikor végigmegyek a folyosón az összes srác bámul rám. Nem öltözöm kihivóan, ma is posztókabát, farmer és magasszárú lapos talpú csizma volt rajtam. A hajam göndör...
De ha reggel megyek busszal suliba akkor is az összes iskolámba járó srác engem bambul. Persze a legtöbbnek van csaja. De ha már ennyire néznivaló vagyok akkor köszönjön.
Van egy srác akivel minden reggel buszozok, ő is a sulinkba jár, és folyton bámul, végigmér meg minden. De ma kiderült, h van barátnője o.O Aranyos srác, és ma pl. udvarias volt velem a buszon, előre engedett, és olyan mintha bejönnék neki. Erre hallom h megemlíti a spanjainak a csaját...
Nemtudom az én expasim, sose bámult más csajokat, csak én számitottam neki, vagyis amikor még együtt voltunk. Nem úgy mint ezek hogy mennek a csaj esetleg mellettük és közben bámul a fejembe...
mert volt olyan hogy egy buszon utaztunk ő elől ült, én hátul, direkt nem mentem oda hozzá:)
és hiába voltak jó csajok a buszon ő fejre húzott kapucnival ült és nézett kifele az ablakon, meg ilyenkor zenét hallgat:)
csak ilyenkor úgy érzem hogy sosem lesz olyan pasi többé aki mer majd nálam kezdeményezni és kellek majd neki:(
Értitek? szóval úgy érzem hogy soha nem lesz már senkim... mert egy pasi sem mer majd nálam kezdeményezni vagy bármi:(
És ezt mi a fenének az esküvő kategóriába írtad?
Amúgy most tőlünk mit akarsz hallani ?Azt hogy nagyon gyönyörű vagy így láthatatlanban is és mindenki téged akar!Vagy mi?
Nem az esküvő kategóriába írta de mindegy:))))))
Figyelj, azt írtad, hogy olyan pasik néznek akikről tudod, hogy van barátnőjük. nyilván ők ezért nem mennek oda hozzád, nem azért mert nem mernek odamenni hozzád. Szóval egyszer majd lesz egy olyan srác akinek tetszel és nem foglalt és ő majd odamegy hozzád. Addig meg türelem.
De nyugi nincs üldözési mániád. Nem akarok nagyképű lenni, de én sokat változtam mostanában, és míg régen nem voltam feltűnő jelenség mostanában kapok olyan visszajelzéseket, hogy szép vagyok, és érdeklődnek irántam. Nekem is fura volt ez először. Sokszor éreztem azt, hogy miért bámulnak így? Tuti van valami az arcomon. Aztán megszoktam. Csak kezeld lazán.
Ha valaki teszik közölük akkor nézd te is, mosolyogj rá, szal adj valami jelzést, hogy vevő vagy a dologra. Akkor majd oda mernek menni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!