Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit bámulnak ennyire? Gáz...

Mit bámulnak ennyire? Gáz vagyok, vagy ijesztő? Vagy miért nem köszönnek?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok és amikor végigmegyek a folyosón az összes srác bámul rám. Nem öltözöm kihivóan, ma is posztókabát, farmer és magasszárú lapos talpú csizma volt rajtam. A hajam göndör...

De ha reggel megyek busszal suliba akkor is az összes iskolámba járó srác engem bambul. Persze a legtöbbnek van csaja. De ha már ennyire néznivaló vagyok akkor köszönjön.

Van egy srác akivel minden reggel buszozok, ő is a sulinkba jár, és folyton bámul, végigmér meg minden. De ma kiderült, h van barátnője o.O Aranyos srác, és ma pl. udvarias volt velem a buszon, előre engedett, és olyan mintha bejönnék neki. Erre hallom h megemlíti a spanjainak a csaját...

Nemtudom az én expasim, sose bámult más csajokat, csak én számitottam neki, vagyis amikor még együtt voltunk. Nem úgy mint ezek hogy mennek a csaj esetleg mellettük és közben bámul a fejembe...

2011. jan. 25. 17:52
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

nem olvadok el, nem erről van szó...csak sokszor már nemtudom mit néznek.

ma is ülök a buszváróba az o.társnőmmel, és velünk szemben áll egy srác szintén a sulinkból, ott feszített tőlem kb 3-4méterre, és közben engem bámult, de fél órán keresztül. Amikor kimentünk a váróból az üvegajtóval szembe állt, h nézhessen:D

De akkor miért nem szólít meg?:D MUMUS VAGYOK?:D

2011. jan. 25. 17:55
 2/20 anonim válasza:
Rémet látott, szellem vagy!
2011. jan. 25. 17:57
 3/20 anonim ***** válasza:

lehet van egy glóriád :D

de az is lehet, hogy nagyon érett alkatod van ;)

szimplán az is lehet, hogy te halózol és szellemeket látsz XD

2011. jan. 25. 18:00
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

kislány, először is: itt senkinek fogalma nincs arról,hogy te most hogyan is nézel ki,de valószínű,hogy senkit nem is érdekel.

másodszor: az is lehet,hogy valami fika ragadt az arcodra orrtörlés után és azt bambulta mindenki,aztán amikor elmentél mellettük a hátadmögött,jól kiröhögtek

harmadszor: szvsz,a kutyát nem érdekli a nyomorod

5/20 A kérdező kommentje:

normális az alkatom olyan 167cm magas lehetek és kb 56kg.

ááá ilyenben nem haluzok:D

6/20 A kérdező kommentje:

kedves uccsó nem kötelező válaszolni, de azért kösz jót röhögtem:DDD

ja minden nap fika van az orromba:D valószínű:D vagy lehánytam magam nem?XD

2011. jan. 25. 18:02
 7/20 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van, azok amiket leírtál:

a.: ijesztő vagy

b.: szép vagy

Ezt látatlanban a fene se tudja eldönteni, de ahhoz hogy mondjuk én megnézzek egy leányzót nem kell kihívóan öltöznie.

2011. jan. 25. 18:02
 8/20 A kérdező kommentje:

értem...

és tegyük fel ha minden nap néz mert pl bejövök neki bármelyiknek miért nem mer köszönni vagy bármi?:)

2011. jan. 25. 18:04
 9/20 anonim válasza:
képet és eldöntöm miért néznek!amíg nem tudjuk nem tudunk választ adni!
2011. jan. 25. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi vagy! Egy csúnya lányt nem bámulnak a srácok
2011. jan. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!