Mit bámulnak ennyire? Gáz vagyok, vagy ijesztő? Vagy miért nem köszönnek?
18éves lány vagyok és amikor végigmegyek a folyosón az összes srác bámul rám. Nem öltözöm kihivóan, ma is posztókabát, farmer és magasszárú lapos talpú csizma volt rajtam. A hajam göndör...
De ha reggel megyek busszal suliba akkor is az összes iskolámba járó srác engem bambul. Persze a legtöbbnek van csaja. De ha már ennyire néznivaló vagyok akkor köszönjön.
Van egy srác akivel minden reggel buszozok, ő is a sulinkba jár, és folyton bámul, végigmér meg minden. De ma kiderült, h van barátnője o.O Aranyos srác, és ma pl. udvarias volt velem a buszon, előre engedett, és olyan mintha bejönnék neki. Erre hallom h megemlíti a spanjainak a csaját...
Nemtudom az én expasim, sose bámult más csajokat, csak én számitottam neki, vagyis amikor még együtt voltunk. Nem úgy mint ezek hogy mennek a csaj esetleg mellettük és közben bámul a fejembe...
nem olvadok el, nem erről van szó...csak sokszor már nemtudom mit néznek.
ma is ülök a buszváróba az o.társnőmmel, és velünk szemben áll egy srác szintén a sulinkból, ott feszített tőlem kb 3-4méterre, és közben engem bámult, de fél órán keresztül. Amikor kimentünk a váróból az üvegajtóval szembe állt, h nézhessen:D
De akkor miért nem szólít meg?:D MUMUS VAGYOK?:D
lehet van egy glóriád :D
de az is lehet, hogy nagyon érett alkatod van ;)
szimplán az is lehet, hogy te halózol és szellemeket látsz XD
kislány, először is: itt senkinek fogalma nincs arról,hogy te most hogyan is nézel ki,de valószínű,hogy senkit nem is érdekel.
másodszor: az is lehet,hogy valami fika ragadt az arcodra orrtörlés után és azt bambulta mindenki,aztán amikor elmentél mellettük a hátadmögött,jól kiröhögtek
harmadszor: szvsz,a kutyát nem érdekli a nyomorod
normális az alkatom olyan 167cm magas lehetek és kb 56kg.
ááá ilyenben nem haluzok:D
kedves uccsó nem kötelező válaszolni, de azért kösz jót röhögtem:DDD
ja minden nap fika van az orromba:D valószínű:D vagy lehánytam magam nem?XD
Két lehetőség van, azok amiket leírtál:
a.: ijesztő vagy
b.: szép vagy
Ezt látatlanban a fene se tudja eldönteni, de ahhoz hogy mondjuk én megnézzek egy leányzót nem kell kihívóan öltöznie.
értem...
és tegyük fel ha minden nap néz mert pl bejövök neki bármelyiknek miért nem mer köszönni vagy bármi?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!