Mit szoktatok csinálni ezeken az unalmas, rossz hangulatú vasárnapokon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 17:15
1/4 anonim válasza:
Várni a hétfőt. Egyébként meg takarítani, gépezni, tanulni, zenét hallgatni, ilyesmiket.
2/4 anonim válasza:
Terezgetem a globális hatalomátvételt.
3/4 böiler válasza:
Most például próbálom meggyőzni magam, hogy kapcsoljam ki a Fegyelmezőt ordító hifimet, hagyjam abba az exemről szóló versek írását, bassz_m ki a pics_ba az elosztót, vagy a gépet, és tanuljak a holnapi TZ-re, amiből csak annyit tudok, amennyi órán rám ragadt. Lassan nekiállok tanulni, szerintem 2 órán belül meglesz. Utána vacsora, lehet, hogy zuhanyzás előtt még kiverem, de ezt nem tudom, zuhanyzok, és szerintem alszok. Kiveszi az ember energiáját a hajnali 5-ös ébredés, hogy beérjen a suliba. :D
17/F
4/4 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 23. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!