Szerintetek ki fog végre valahára derülni, hogy mi történt azon a bizonyos estén amikor 3 ember életét vesztette?
Én elég valószínűnek tartom,hogy késelés volt! Láttam már kimerevített képeket amin kivehető,plusz pár szemtanú is leirta itt-ott...
Kiderülni nemtudom,hogy ki fog e,nem valószínű...
Nem lenne pénzügyileg jó megoldás,ha a média mindenkit elriasztana a szórakozástól,legalább is az ilyen drogtanyáktól...(mert rock koncerten ilyen nem nagyon fordul elő)
Elfogják hallgatni továbbra is,amondó vagyok!
Agyontaposták őket az biztos,csak azt nem értem hogy van pl egy többezres Slipknot,vagy Soulfly koncert és a sok vadállat ember ott nem tapossa össze egymást.Ha elesik valaki a pogózó rockerek között azok is már rántják fel a másikat,de ezek a barmok?:O gondolom a sok drogos f@szkalap azt sem tudta hol van meg mit csinált.Meg miért tört ki a pánik?Késelés miatt?nem tudom.de nagyon sajnáloma 3lányt,nyugodjanak békében!!
22F
Első vagyok!
Teljesen egyetértek veled Kedves Második!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!