Hallottátok, hogy megnyerte egy ember az lottó ötöst és megosztotta a képet a Napiszaron?
2011. nov. 20. 13:37
1/5 anonim válasza:
Ugyanmar! A csaladin mar vegig targyaltuk. Miert nyirnak ki? Csak a kopasz fejebubja latszik. Inkabb oruljunk vele, gratulaljunk neki. Nem mindenki sz/r be meg a maga arnyekatol is.
2/5 A kérdező kommentje:
Hoppá,látom már van kint egy ugyanilyen kérdés.
2011. nov. 20. 13:45
3/5 anonim válasza:
Ja, ugyanazt tudom mondani amit egy fórumon már leírtam:
Ennek a szép intelligens kulturált fiatalembernek üzenem, hogy legközelebb a MS Paint-et használja, mert 8szoros nagyításban még az is megmutatja, hogy a 48-as 1 pixellel lejjebb van mint az összes többi. Ergó ő ezzel a szelvénnyel nem nyert semmit csak tapasztalatot.
4/5 anonim válasza:
Mind a két képen pont a 48-as van lejjebb a többi összes szám egy sorban van. Érdekes szelvény.
5/5 anonim válasza:
Mashol is megosztotta a kepet, vagy csak a napiszaron. Ha nem, akkor ez tenyleg csak egy napi szar. Egyebkent meg mindig azt mondom, csakis a fejebubja latszik, ugyhogy nem tudom miert vannak az emberek oda. Meg a napiszartol is lehuzott valami lovet, es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!