Ide mit írjak, és hogyan, ha azt kérik, hogy "Általános, szabadszavas jellemzésem"?
Figyelt kérdés
Önéletrajzot, hobbit vagy mit? Gyors választ várok!2011. jan. 21. 13:20
1/2 anonim válasza:
"Puhap Ödön vagyok, barátaimnak csak Puhap Öcsi, hét év óta folytatok mezőgazdasági tevékenységet, két évig ménesgazdaként dolgoztam. Inszeminátori pozícióra azért jelentkeztem, mert szeretem az állatokat. Szabadidőmben gátat ugrok és teregetek. Szeretek és tudok csoportban dolgozni, kreatív vagyok, népszerű, jószívű, okos, büdös és szerény. Kreatívank segédkezem a Fiatal Abortuszellenes Muzulmán Homokosok Társaságának fenntartásában, valamint havi szinten jótékonykodok. Szeretem az állatokat. Azért gondolom, hogy ez az állás nekem való, mert nagyszerűen tudok guggoló vagy térdelő munkát végezni. Gumikesztyű hiánya sem akadály. Fizetség nem számít, a munka öröméért csinálnám. Szeretem az állatokat."
2/2 A kérdező kommentje:
xD Oké, köszi
2011. jan. 22. 09:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!