Lady Gaga és társai. Nem értem, elmagyaráznátok?
Néhány apróság merült fel bennem, ahogy nézegettem egy zenecsatornát...
Pl az, hogy miért jó, ha valaki minden klipjében, szereplésében úgy öltözik, hogy felismerhetetlen, undorító kellékeket használ? Ez nem vezet majd később aberrációkhoz a fiatalok körében? Nem tudom elhinni, hogy ezekre a dolgokra nem tudnak figyelni azok, akik az ilyen jellegű videóklipeket vagy akár filmeket készítik, hogy a fiatalságra milyen hatással vannak ezek... lásd pl az elk*rvult lányokat, akik 12 évesen miniszoknyában járnak diszkóba, pedig még gyakorlatilag babázniuk kéne... vagy a hasonló korú fiúkat, akik pillagókésekkel és láncokkal rohangálnak, és azt gondolják, hogy ők fingták a passzát szelet...
Nem csak Lady Gaga az egyetlen. Filmek és más előadók közt is találok jónéhány érdekeset, csak most ő volt a csúcspont, aki miatt megfoglamazódott bennem a kérdés. :)
igen, árad. és? a gyerek megismerkedik a homoszexualitással, és a szexualitással ( bár régen rossz ha először egy gaga klippben találkozik vele... )
de attól még nem lesz ő is buzeráns :)
Nagyon értékes válaszokat olvastam, köszönöm.
Látatlanban válaszolta meg 1-2 válaszoló a kérdéseimet, ennek külön örülök.
Igen, egyrészt a homoszexualitás divattá fejlődése miatt írtam ki, valamint a kb 12 éves korosztály nagyon korai érése miatt, amit sok szülő megenged. Az egoizmus, a magamutogatás is kérdésemhez tartozik. Számomra azért elképzelhetetlen ez, és azért megyek végig néha szörnyülködve az utcán, mert amikor én voltam ennyi idős (nem volt olyan régen!!!), nálunk ilyenek nem voltak. Nem fogyóztunk könyörtelenül a Kate Moss alkat eléréséhez ésatöbbi... Igen, lehet mondani, hogy változik a világ, de szerintem nem jó irányba. És modernnek lenni sem így kell.
Egyébként a zene nekem is tetszik, bár személy szerint jobban kedvelem, ha valaminek komolyabb mondandója van.
Az az anyuka, akinek a 7 éves gyermeke ennyire toppon van lelki szinten, büszke lehet magára, jó nevelést ad a gyerkőcnek. Én is szeretném, ha ilyen lenne a gyermekem majd. (Még nincs.)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!