Fály a paintballozás? Ha eltalál fáj? Sebet hagy?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:01
1/6 anonim válasza:
Nagyon. Az csak egy tévhit hogy csak az air soft üt. A valóságban a paint ball még durvább. Ha gyenge a bőröd, és a védő feszkó is, akkor egy hónapig lazán látszik a lila folt a karodon. És nagyon fáj.
2/6 A kérdező kommentje:
hopsz most néztem hogy súlyos íráshibét vétettem.:S
*Fáj
2011. jan. 20. 19:07
3/6 A kérdező kommentje:
fuh akkor lehet hogy nemmegyek:D
2011. jan. 20. 19:07
4/6 anonim válasza:
első vagyok.
Azért próbáld csak ki. Pl ismerek egy olyan emberkét, akik meglőnek, és alig érzi.
5/6 A kérdező kommentje:
:)okés kipróbálom többen is meggyőztek.De azt mondják nagyon jo és kilehet bírni.
2011. jan. 21. 17:23
6/6 Gabee12122 válasza:
Tűrhető.Én sokat voltam először 12 évesen (most vagyok 16) de már akkor csak annyi volt mintha pl bevered az asztalsarkába.Meg mondjuk én vívok és annál nem fáj jobban.Sebet csak akkor hagy ha meztelen(pl.nyak)felületre megy.Amúgy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!