Elmondjam neki vagy sem? 13/Ł
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác az osztályomból nem rég talán 2 hete szakítottak a barátnőjével.Már akkor is olyan fura volt velem de pozitívan..De most is és nem tudom h elmondjam e neki h bejön mert ha én neki nem tetszek akkor az az osztályban majd elfog terjedni és nagyon ciki lesz..
DE nagyon szeretem... és az anyukája is más pl máshogy néz rám és az anyukámra is és nem tudom mit tegyek...
2011. jan. 18. 20:15
1/3 anonim válasza:
ez hülyeség, miért lenne ciki ha nem tetszel neki? ilyen gáz osztályt eccsém...mondd el neki nyugodtan.
2/3 tomy88trance válasza:
13 évesen még ne ezen rágódj, tanulj inkább meg játssz a többiekkel, pasizni ráérsz később, te jó ég már :D
3/3 anonim válasza:
szünetben kérdezd meg tőle a hangosbemondón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!