Nándi18 kérdése:
Ki szerint a Dokik (scrubs) a legjobb sorozat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 01:58
1/9 anonim válasza:
én imádom, de a végére azért elég vacak lett. a 9. évadban már alig szerepelnek a főszereplők, van aki nem is...kár érte, de legalább abbahagyták, és nem csináltak belőle vészhelyzetet még több új szereplővel és még kevesebb régivel...
2/9 haggyámán válasza:
Én. :D
Szerintem a világ legjobb sorozata, egyszerűen minden részen sírva nevettem. :D
Végignéztem mind a kilenc évadot, majd random megnéztem pár régebbi részt, és ugyanúgy nevettem a poénokon rajta. D :
3/9 A kérdező kommentje:
jaja! a legjobb, bár a 9.évad eddig nagyon fura, csak pár részt láttam. na mindegy ha vége megnézem újra előröl!:)
2011. jan. 17. 23:18
4/9 anonim válasza:
Nem merem egyértelműen kijelenteni, hogy a "legjobb", mert más sorozatot is szeretek, de ZSENIÁLIS sorozat, NAGYON JÓ poénokkal és szereplőkkel.:-)
5/9 anonim válasza:
imáádom!a legjobb!de ha azt mondjátok,hogy a 9.évad rossz,akkor direkt nem fogom megnézni...
6/9 A kérdező kommentje:
végülis nem rossz..,csak elég zavaró, hogy nincs ott minden szereplő, és újakat kell megszeretni.
amikor pedig már épp kezded megszokni az új helyzetet, vége lesz... csak 13 rész!
nekem nem volt..nagy csalódás. de már éppen elfogadtam a helyzetet; hogy vége a dokiknak és "továbbléptem" :) ,
mikor jött ez az új, azt is megnéztem és most megint előjöttek a régi érzések...jajj mindjárt sírok is! :D
de szerintem azért látni kell...
2011. jan. 23. 11:37
7/9 haggyámán válasza:
Én is csak rosszat hallottam a 9. évadról, de csak azért is megnéztem. Ha az első nyolcat megnéztem, nem ez az egy fog elválasztani attól, hogy ne lássam végig. :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem a legjobb sorozat, de csak 8 évad, a 9-et én meg se néztem mert nem akarok csalódni nekem a 8.évaddal nagyon jól lezárták, imádom ha végig néztem kezdem előlről nem lehet megunni, csak a 8.évad végét annyira nem szeretem mert mindig sírok rajta:)
9/9 anonim válasza:
Nagyon szerettem ezt sorozatot, sok emberi tulajdonságot lehet tanulni belőle. Több résznél legszívesebben sírna az ember, de ezért is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!