Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit rajzolsz telefonálás közben?

Mit rajzolsz telefonálás közben?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még sose éreztem késztetést telefonálás közbe h rajzolnom kéne :D Mondjuk nekem nem telefonálós a munkám. És csak rövid telefonbeszélgetéseim vannak
2009. jún. 15. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Én mint aki megveszett járkálok. Egész nap haldokoltam, 39 fokos lázam volt, de mikor telefonáltak, mint aki makk egészséges járkáltam a szobában föl és le.

Ha telefonálnak nekem, abbahagyom a rajzolást

2009. okt. 24. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Esetleg rácsokat szoktam rajzolni. :) Embereket sohasem
2009. okt. 29. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez a dolog nálam hangulatfüggő... Ritkán szoktam rajzolni telefonálás közben,legtöbbször inkább járkálok vagy valamit piszkálok(hajamat vagy függönyt,vagy amit épp találok),de ha mégis rajzolok,akkor embereket... mozgás közben,vagy bonyolult testhelyzetben,és néha csak húzok pár vonalat és arról,ami épp eszembe jut,és akkor úgy rajzolom tovább... Na. most őszinte voltam : D
2009. nov. 26. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Semmit.
2010. jan. 5. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:

telefonálás közben rajzolni?

Jól vagy?

2011. febr. 18. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Te mit rajzolsz??

Én nagyon sokszor, szinte mindig rajzolok mikor ülve, az asztalnál telefonálok, vagy csörög az irodai asztali telefon.

- először pöttyöket. Abból egy mell lesz kiformázva..

amit tovább rajzolok vagy szemnek, vagy falevélnek, vagy kutyaszemnek, vagy 4levelű lóherének amiből aztán virágcsokor lesz.

Szoktam 3d kockákat, hengereket, aztán ehhez nonfiguratív motívumot.

Viszont a legérdekesebb: Ha a barátnőmmel beszélgetek, akkor elő-elő jönnek a szívecskék..

Hihetetlen. :-)

Üdv!

Ui: Minden rajz addig tart, amíg telefonálok. Ritkán folytatok megkezdett rajzot..

2012. febr. 14. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!