Mit rajzolsz telefonálás közben?
Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 19:52
3/17 anonim válasza:
max irok.de nem rajzolok...na jó...néha egy egy szívet....
4/17 anonim válasza:
nonfiguratív vackokat, vagy leveleket :)
... de mostanság ha munkahely, akkor mászkálok a folyósón, mert irodában nem szeretek telefonálni, itthon meg ledőlök az ágyra... így rajzolgatni nem tudok :D
5/17 anonim válasza:
:D ez egy jó kérdés, mert aki sokat beszél telefonon, pláne munka közben, föleg ha csak hallgatni kell egy telefonkonferenciát az rajzol. nekem egy négyzetrácsos papír van elöttemés azon rajzolom át a kockákat. meg csak úgy huszkodom a vonalakat.
a párom online játßékot vagy pokert játszik a telkonferenciái alatt, meg bullshit bingót. ez egy vicces pont telefon konferenciákra kitalált unalom üzö.
6/17 anonim válasza:
Én olyan helyen dolgozom ahol elöjegyzést kell irni füzetbe, annak van egy papir dossziéja, annak szoktam a dossziéját firkálni, általába le és fel vizszintes vonalakt, meg satirozok tollal, igy hetente cserélhetem a dossziét !
7/17 anonim válasza:
Geometriai alakzatokat, hároszögeket, kockákat, téglatesteket, és utána tónusozom őket.
8/17 anonim válasza:
én semmit..egyszer próbáltam csak rájöttem h semmire nem emlékszek amit a telefonba mondott a másik xD nem tudtam 2 dologra koncentrálni (pasi vok nah...xD) kül én sétálgatni szoktam a szobába meg ilyenek :D (telefonálás közben)
9/17 anonim válasza:
én nem rajzolok.járkálok meg mutogatok,bólogatok...
mintha látnák...
10/17 anonim válasza:
Kockát, vicces pálcikaemberkéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!