Néha telefonálás közben ti is hallotok ilyen kattanó hangot?
Figyelt kérdés
Ez miért van? Ismerősöm szerint ilyenkor lehallgatják az embert.2011. júl. 2. 19:21
1/4 anonim válasza:
Én még nem hallottam, de én is úgy tudom, hogy ez a lehallgatás jele. Próbáld meg, hogyha más telefonról és telefonszámról telefonálsz, akkor is hallod-e.
2/4 anonim válasza:
jaj ne ijesztgess első válaszoló O_O én hallok gyakran és poénból mondom is h biztos lehallgatnak :D , de nagyon remélem hogy nem így van :S huhh
3/4 A kérdező kommentje:
Ejnye, csak nem rossz a lelkiismereted?:D
2011. júl. 2. 21:39
4/4 anonim válasza:
hát ööööö :D ... elég pikáns dologról is szoktam beszélni + vannak dolgok amikről jobb ha nem derül ki :P de nem raboltam bankot vagy ilyesmi szóval nem lennék gondban, csak ciki lenne ha vki hallgatná :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!