Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amikor főzzük a tésztát,...

Amikor főzzük a tésztát, miért kell elötte a vízbe sőt tenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi értelme:D mindig elfelejtem,aztán anyukám kiabál rám.
2011. jan. 8. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Mert ha nem teszel bele, akkor sótlan lesz a tészta és utánasózni nem lehet.
2011. jan. 8. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
de szerintem anélkül se sótlan:/
2011. jan. 8. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
28%
Akkor baj van az izérzékeléseddel. Másrészt ha a család többi tagjának só nélkül ehetetlen, akkor figyelj oda.
2011. jan. 8. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
A sózott víz hamarabb eléri a forráspontot.
2011. jan. 8. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!