Mi az életünk értelme?
Nem, nem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=yn7mQTlOQR8
Erre. :)
Punk Karácsonyon volt Fegyelmez Részleg, az valami kurv@ jó koncert volt. :)
dürerben?:D
gondolkoztam rajta hogy lemegyek, naagyon rég voltam punk koncerten, de kihagytam ezt is =/
ezt nem ismertem, de nem rossz. azthiszem ma estére visszatérek a régi zenéimhez, hála neked:D
Jaja, Dürerben. :) Nagyon jó volt. Úgy volt, hogy kezdtünk a SKA-Pécs koncertjén, utána Fegyelmező Részleg, azt követte a Hétköznapi Csalódások, onnan gyorsan át a Barackcára, és vissza Rózsaszín Pitbullra. :)
Ez is jól hangzik. :)
És, mik a régi zenéid, ha szabad tudni? :D
Ja, és hogy ne legyen off, ez az élet értelme!!! :)
Konfliktot kihagytad? már nem is szeretlek.:D
nem egészen ez a típus, bár fegyelemzőt mindig szerettem...
hát várjál példák:D hátsó szándék, rancid, ramones, pistols, bad religion, social d... ilyesmi leginkább. inkább a populárisabb vonal volt jellemző (hosszabb ideig tartott, talán azért) de rengeteg félét hallgattam tényleg tizedes meg a többiektől pistolson keresztül ploitedig :D
Hátsó Szándék az nagyon jó. Sok haverom meleg punkoknak csúfolja őket... :)
És velük hogy állsz?
Hatóságilag Tilos, ETA, Vasárnapi Újság, Macskanadrág, Auróra, Matuska Szilveszter és Pajtásai, CPG, Lépéselőny, Iszonyat stb. :D
mind magyar:D azok nálam alapvetően háttérbe szorulnak de
ht elmegy (kicsit puha, de aranyos), eta jó, vasárnapi újság az nálam wattafak? nem ismerem:), macskanadrág...nem rajongok érte különsöképpen, aurora klasszikus, jó, matuska szintén ismeretlen, Cpg alap hogy jó, lépéselőnyt nem ismerem, iszonyatot sem annyira hogy kiforrott véleményem legyen:D
azért én inkább külfödieket pártoltam, meg a klasszikus értelmeben vett kezdetleges punkot.
és komolyan se prosi se konflikt...? hátezz...felháboríto.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!