Tetszenek az alacsony lányok?
Persze, lehetséges hogy még nősz. Hallottam már pát "csodát". :)
Az alacsonyabb (170 cm) fiúknak biztosan tetszel, hiszen nekik nagyrészt nem a 180 cm lányok jönnek be. :)
én kb 14 éves koromban nőttem "nagyot" bár most sem vagyok egy égimeszelő:DDD
volt már nagy ugrás a magasságodban? ahogy elnéztem kb mindnekinél van egy korszak amikor hirtelen nő...
egyébként ne törődj vele, én se vagyok sokkal magasabb,talán 5-6 centivel, és én már tutibiztos hogy nem fogok nőni, ezt meg még simán behozod... és ez ugy kb átlag magasság, nem fognak kinézni érte sehonnan:)
Én is 158 cm vagyok. A szülőktől függ, illetve a felmenőktől is.
Nekem meg:
Anyu: 153 cm
Apu: 165 cm
Anyu tesója: 152 cm
Apu tesója: 160 cm
Apai nagymama: 150 cm volt
Apai nagypapa: 155 cm volt
Anyai nagymama: 150 cm volt
Anyai nagypapa: 185 cm volt-ő lett volna az egyetlen esély arra, hogy magasabb legyek, de sajnos nem jött be az a pár százaléknyi esély, mert a család többi tagja ilyen alacsony mind.
Nézd végig a családodat.
25/L
Én 164cm vagyok és remélem nem is növök már semmit :D
Szeretek kicsi lenni :)
Az alacsony lányok aranyosak és mindenki megakarja öket védeni :P
164 cm az kicsi??
mostakkor én kicsi vagyok átlagba is?
jahj multkor olyan kisebbségi komplexusom volt... elmentem néhány évfolyamtársammal bulizni, négy srác plusz egy csaj. mindegyik ütötte a 180 cm-t, az egyik srác 190vhány volt... nekem meg még annyi eszem se volt hogy magassarkúba menjek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!