Saten! Linkelsz képet magadról?
léccccccccciiiii:D
Minden lány álmaaaaaaaa:D
Jójó csak hülyültem...
Amugy értem a problémádat/problémátokat, sőt egyet értek velük, engemet is neveztek már strébernek mert tanulok, de én így érzem jól magam. Jó hogy most nem azon kell rágódjak, hogy miből kéne javítani, hanem azon, hogyan üssem el az időmet :D
Még a tételsort sem tudtad, ez jó. XD
Nem, nem vagyok az ikertestvéred, én csak egy senki vagyok.
Amikor agyrázkódásom volt, mert leestem egy póniról (illetve ledobott), mondták, hogy "Jajj Jucii, hazaviszünk..." De nem, én hazajöttem a saját lábamon, és másnap szintén a saját lábamon mentem be a dokihoz. Aki azt mondta, pihenjek vagy 1 hétig. Egy napig voltam otthon, utána ugyanúgy mentem lovagolni.
De amikor szétszakadt a lábam, akkor is mentem volna én mindenhova, csak hát fájt. Kib@szottul fájt, és mindenki hülyének nézett, amiért a legnagyobb bajom az volt, hogy így hogy fogok bringázni?!
Én nem mondom azt, hogy szeretek a középpontban lenni, de olykor felemelő érzés tud lenni, hogy az emberek csak rám figyelnek, a szokatlan magatartásom, és egyéb okok miatt.
Te vagy a lelki társam ^^ XDDD
:D:D
Ari vagy, köszi. :D
Mutasd meg nekem, hogy ki vagy. Versenyezz velem.
Ne is utasítsd. :p
Miért nem laksz közelebb hozzám?? :'(
Jó lenne veled...köhm... XD versenyezni :ppp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!