Mi az a dolog, amit be mersz vallani magadról?
Én féltékeny vagyok és nem marad meg a kezemben a pénz:S(pedig nem vagyok egyáltalán jómódú) Ez amúgy tuti betegség:S
24/L
Irigy vagyok mindenkire aki gazdagabb vagy szebb vagy tehetsegesebb nalam(Betegesen irigy vagyok). Utalom a legjobb barat nomet. Nem tudok sporolni!!!
12L
2 éve semmit nem vettem meg magamnak.De komolyan,kaptam a zsebpénzt de nem költöttem el.Arclemosót meg ilyeneket is csak akkor vettem ha adod rá pénzt anyum.
Azóta rengeteg változtam.
Ma pl. kb. 2000Ft-t költöttem el.Vettem grapefruit cseppeket,körömlakkot,hajgumit,írólapot,illatos mécsest és tankönyvborítót.Azt hiszem ennyi.Hát no,muszáj volt ezeket megvennem:D
Egyébként meg rossz tulajdonságom még,hogy szeretem az alkoholt,bár nem szoktam részeg lenni:)
15/L
Féltékenység, okoskodás, hamar dühbe gurulok, túl negatívan látok sok mindent, lusta vagyok, és biztos van még sok minden. :D
21/L
(persze emellett van sok jó tulajdonságom is, vannak barátaim és egy régóta tartó párkapcsolatom is, szóval nem vagyok veszett fejsze nyele :) )
Nagyon-nagyon féltékeny vagyok. Extra adagban :D Ami persze nem jó de nem tudom máshogy csinálni.
Néha, amikor nem megyek sehova egész nap, csak itthon döglök, van hogy nem mosok fogat akár 2 napig is. De csak akkor ha nem megyek sehova, és tudom hogy nem találkozok senkivel (csak családtagok). De persze ez nem gyakran van, csak néha :D
Elég érdekeseket írtatok és pár rám is igaz:D
Nálam is van, hogy kihagyom a zuhanyzást, vagy a fogmosástXD
Néha lusta vagyok Én is szeretném, ha egy dolog szinte csak Nekem lenne meg:D Hangulatember vagyok, de nagyon durván:)
De ez lehet mind azért van, mert ikrek csillagjegyű vagyok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!