Véleményetek a füves cigi 1szeri kipróbálásáról?
Szerintem sokan túlzásba viszik az aggódást. Amíg nem próbáltam ki, addig én is nagyon ellene voltam. Nem szoktam rá és nem is hiányzik, ha van akkor nem hagyom ki. <- de kibírnám nélküle is!
Szerintem jó dolog :]
Jó lesz! Csak bátran.
Annyi hogy egyszerre olyan 0.1-0.2 nél többet nem nagyon javaslok.
Ha ennél több, se lesz semmi bajod, csak lehet, hogy túl cifrára sikerül.
Ha kevésnek ítéled meg akkor úgyis még rátoltok egyet kettőt.
Igyál alkoholmentes dolgokat közben a kiszáradás ellen (nem kell kórházra gondolni de a tested úgyis szól, hogy inni szeretne, enni szeretne)
Mondok akkor valami érdekeset, ha már a függőség került szóba. Nem olyan régen tanultam a különböző drogok addikciós potenciálját, azaz, hogy melyik mennyire okoz függőséget.
Négy csoportra lehet őket felosztani, az első az, amik a leginkább függőséget okoznak, a negyedik az, amik a legkevésbé. A marihuána a negyedik csoportba tartozik, míg az alkohol a harmadikba, sőt, a dohány a másodikba, ami már erős függőséget okoz. Mégis az alkohol és a cigi legális, a marihuána illegális. Akkor most hogy van ez? Nem mintha a fű mellett akarnék kampányolni, én speciel nem is szeretem, a hatása alatt álló emberek társasága sem éppen vonzó számomra, de azt nem tagadhatom, hogy jóval kevésbé veszélyes, mint bizonyos legális drogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!