Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véleményetek a füves cigi...

Véleményetek a füves cigi 1szeri kipróbálásáról?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 11:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Úgy látom, hogy az utolsó pár hozzászólónak az apukája elég gyenge. Anyukám 25 éve cigizett, és egy nap alatt letette a cigit. Idézem: "Fúj, nem kell a cigi undorító"- mondta anyukám egyik nap. Azóta egy szálat sem szívott, szóval ne próbáljátok azzal etetni, hogy az akaraterő semmitsem ér, mert igenis, hogy ér, csak valaki nem tud vele élni, mert teljesen bebeszéli magának, hogy neki kell a cigi. Ennyit erről.
2010. márc. 22. 22:56
 22/28 anonim válasza:
100%

Szerintem sokan túlzásba viszik az aggódást. Amíg nem próbáltam ki, addig én is nagyon ellene voltam. Nem szoktam rá és nem is hiányzik, ha van akkor nem hagyom ki. <- de kibírnám nélküle is!

Szerintem jó dolog :]

2010. szept. 5. 01:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Jó lesz! Csak bátran.

Annyi hogy egyszerre olyan 0.1-0.2 nél többet nem nagyon javaslok.

Ha ennél több, se lesz semmi bajod, csak lehet, hogy túl cifrára sikerül.

Ha kevésnek ítéled meg akkor úgyis még rátoltok egyet kettőt.

Igyál alkoholmentes dolgokat közben a kiszáradás ellen (nem kell kórházra gondolni de a tested úgyis szól, hogy inni szeretne, enni szeretne)

2010. nov. 7. 15:20
 24/28 anonim válasza:
ne kipróbáld hanem toljad amikor tudod semmi bajod nem lesz tőle csak új dolgokat fedezel fel !
2012. máj. 31. 21:59
 25/28 anonim ***** válasza:

Mondok akkor valami érdekeset, ha már a függőség került szóba. Nem olyan régen tanultam a különböző drogok addikciós potenciálját, azaz, hogy melyik mennyire okoz függőséget.

Négy csoportra lehet őket felosztani, az első az, amik a leginkább függőséget okoznak, a negyedik az, amik a legkevésbé. A marihuána a negyedik csoportba tartozik, míg az alkohol a harmadikba, sőt, a dohány a másodikba, ami már erős függőséget okoz. Mégis az alkohol és a cigi legális, a marihuána illegális. Akkor most hogy van ez? Nem mintha a fű mellett akarnék kampányolni, én speciel nem is szeretem, a hatása alatt álló emberek társasága sem éppen vonzó számomra, de azt nem tagadhatom, hogy jóval kevésbé veszélyes, mint bizonyos legális drogok.

2012. jún. 1. 01:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem itt aki veri a nyálát az is kiprobálta már vagy fogja.. Elárulnám némelyik gyökérnek,hogy az illetötöl függ,hogy rászokik e vagy alkalmanként.. Kb a hónap elején hetente 2 nap volt ilyen,hogy elszivtam egy vicces cigit... És tessék nemet mondtam,nem költöm erre az egész pénzem,nem élek vele mindennap és nem hiányzik,nem érzek semmiféle késztetést,nem kattogok.. Attol függ az egész:,hogy mekkora akaraterő van benned..
2013. márc. 18. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja es kedves kerdezo meg aki kikarja probalni, nem igeri senki se hogy jo lesz biztos..attol fugg milyen a kedvetek elotte,mert ha rossz akkor tuti lesz belole paraflash.. ha jo es meg jo zenet is hallgattok tuti jol erzitek majd magatokat... te iranyitod a gondolataidat.. de ha paraflashed van kell valaki melled aki nem szivta el az eszet es kitud belole hozni,eltudja a gondolataidaf terelni.mert egyedul marha nehez lesz es nem jo 30-45percig paraflashben lenni... mielott betepnetek ajanlom nezzettek utana mindennek es gondoljatok at megegyszer h akarjatok e..
2013. márc. 18. 17:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Szivj ènis ugy teszek;)
2013. aug. 28. 21:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!