Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Véleményetek a füves cigi...

Véleményetek a füves cigi 1szeri kipróbálásáról?

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 11:43
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Nem biztatlak arra hogy probald ki, de en kiprobaltam es szivesebben elek vele mint az alkohollal, az az igazsag, bar kevesebbszer. Eleg ritkan szoktunk fuvezni, de ez igy normalis. Aki azt mondja hogy 'drogok', kivancsi vagyok hogy tudja-e mirol beszel vagy pedig a megtanult szoveget mondogatja.

Drog - minden anyag, ami a szervezet mukodeset befolyásolja.

Gyogyszerek, crack, heroin, kokain, KOFFEIN, nikotin, cannabinoidok(fu alkotoreszei), stb.

Namost errol egy orvost is megkerdezhetsz, hogy a nyugtatok és az antidepresszansok sokkal karosabbak az egeszsegre, mint mondjuk a fu. Es megis ha valaki meghallja azt hogy nyugtato akkor nem kezd el ugralni hogy DROOOOG.

Kutatok is megallapitottak hogy a addikcio kialakulasara kevesebb az esely mint a koffein eseteben. Karosabb mint a cigi, mert ugye szuro nelkul szoktak, de kozel sem annyiszor mint a cigit.

Szoval ha akarsz egy jot szorakozni probald ki, az elsok nagyon viccesek :P egy jo set&settinggel nagyon jo eredmenyeket hozhat :]

2009. szept. 8. 15:37
 12/28 anonim válasza:
4%

Nos egyet értek az egyik hozzászólóval. A füves ciginek, vagy bárminek a kipróbálása veszélyes lehet, ugyanis nem tudhatod máskor nem kínálnak-e meg, és elfogadod-e vagy sem, függővé válhatsz tőle. És ki tudja, hogy egyszeri kipróbálás után milyen állapotba kerülsz. Igen, nekem is kiozáró ok egy párkapcsolatban, ha valaki kipróbálja a füvet, utasítottam már ezért el lányt.

Szeretettel üdvözlök mindenkit!

2009. nov. 29. 22:19
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

hát, Xd

szerintem meg az a lúzer,

aki papírpocs módon ül otthon a könyvek, meg a számítógép előtt, és a ,,biztonságos, jó világ'' tévhitével áltatja magát. Nem a tanulással van bajom. :) a tanulás jó, füvezni is meg kell tanulni.. :P Minden hasznos dolgot tanulsz..

De élet az, amiben nincs izgalom, nincs szórakozás?

EMBER, ÉBREDJ FEL A DRÁGA KIS ÁLMODBÓL! :D:D

Még nem brontáztam, de tervezem, h egyszer kipróbálom. :)

Carpe diem gyerekek! Élj a mának!

Respect a raggae-seknek.. :)

2010. jan. 1. 18:17
 14/28 anonim válasza:
18%
Ne hallgass az utolsó válaszolóra. Az írója olyan típus lehet, aki azt mondja egyszer élünk. Ám ez nem így van, az életet meg kell becsülni, és nem holmi szerekkel kell élvezni. Másrészt ki az a barom, már elnézést, aki félreértelmezi a Carpe diem kijelentés, ami azt jelenti ragadd meg a napot, élj a mának, de ez nem egyenlő azzal, hogy tönkretedd magadat egészségileg. A seize the day annyit jelent, hogy a mában találd meg saját magad, az egyéniséged. Szívd ki az életet, minden percét élvezd ki. De mi köze ennek a drogokhoz? Senki nem beszélt itt drogokról már elnézést.
2010. jan. 10. 13:27
 15/28 anonim ***** válasza:

szia, én vagyok az ,,utolsó válaszoló'' :)

szerintem kicsit félreismertél... :D

középsulis vagyok, közgázon tanulok, és a jövőmet a tőzsdén képzelem el.... :D

szóval nem ,,olyan típus'' vagyok, aki nem becsüli az életet... hidd el,

az élet a mindenem.. :D

nem akarok senkit rászoktatni, én csupán az új dolgok kipróbálására buzdítok mindenkit..

hangsúlyozom: KIPRÓBÁLÁSÁRA, és nem alkalmazására.. :) nagy különbség...

ahogy mondtam: ,,Élet az, amiben nincs izgalom, nincs szórakozás?''

2010. jan. 12. 18:15
 16/28 anonim válasza:
"Élet az, amiben nincs izgalom, nincs szórakozás" írja az utolsó válaszoló. Minden ember életében van izgalom, és van szórakozás, függetlenül attól, hogy kipróbálja-e a füvet. Ezzel csak azt kockáztatjuk, hogy esetleg rászokunk. Itt nem egyszeri kipróbálásról van szó, mert ha teszem azt elmész egy buliba, és társaságban megkínálnak füves cigivel mi a biztosíték arra, hogy még egyszer nem fogadod el, azért, hogy egy közösséghez tartozzál. Megértem, hogy az ember nem antiszociális, valahová akar tartozni, de ne mindenáron. Ha valaki rosszfelé terele a személyiségének alakulását, akkor igenis el kell utasítani.
2010. jan. 14. 23:52
 17/28 anonim ***** válasza:

én úgy gondolom, hogy aki nem akar, nem szokik rá....

szerintem hülyeség ez a sok szöveg ,,jajj, rászoktam a cigire, nem birok leszokni..''

Mer nem is akar! ha az ember igazán akar valamit, akkor addig küzd, amíg el nem éri azt!

szóval akaraterő kérdése az egész.....

2010. jan. 15. 16:28
 18/28 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Sajnos itt nem az akaretrőről van szó. Apukám több mint 30 éve erős dohányos, és képtelen tőle megválni, már többször megpróbált leszokni, de a nikotin sajnos egy olyan anyag, amit kíván az ember egy idő után. Itt sajnos nem segít az akaraterő. Ezért mondom azt, hogy nem szabad semmi ilyet kipróbálni.

2010. jan. 15. 17:48
 19/28 anonim ***** válasza:

az én apukám is dohányzik több mint 20 éve, és ő sem ,,bír'' leszokni..

Ehhez képest a nagypapám 40 év után két nap alatt letette a cigit...

bekerült a kórházba, megfogadta, hogy többet nem károsítja magát, és kész... :/

én pedig ezért mondtam, hogy akaraterő kérdése az egész... :/

2010. jan. 17. 19:20
 20/28 anonim ***** válasza:
sajnos itt senki nincs tisztába a dolgokkal.drogokkal:D mert mindenki a megszokott szöveget nyomja h nem elehet rászokni.de rálehet lelki függőséget okoz de fizikait nem.de persze ez is csak idövel jön.de aki kiprobálta nem egyszer hanem már többszöris annál eljön ez az idö is.én is igy vagyok vele.megkináltak elfogatam egyszer kétszer 20 szor utánna suliba mindennapos is lett mostmeg meghalok ha délután nem a cuccosnál vagyok az anyagért.ez sajnos ijen:D de egyépként egy hónapnál több idejig nem szenvedsz ha abbahagyod
2010. febr. 12. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!