A füves cigit ki lehet próbálni, de csak 1x. Másodjára már nem kipróbálás. Mindemellett az alapok elsajátítása után jöhetnek csak az igazi élvezetek. Lehetőségek és buktatók tárháza, nincs kezelési útmutató, azt te magad írod.
2009. jan. 24. 11:47
2/28 anonim válasza:
ha valamennyire is fontos számodra az egészséged, az életed, akkor azt javaslom SOHA NE PRÓBÁLKOZZ SEMMILYEN DROGGAL!! nem tudhatod, mi történhet, miután kipróbáltad... lehet utána megkínálnak mégegyszer, te úgy gondolod miért ne ettől még nem lehet bajod... aztán pár hónap múlva már nem fogsz tudni élni nélküle. Gondolkozz a saját érdekedben!!
2009. jan. 24. 11:52
3/28 anonim válasza:
Na most nem szeretnék leállni vitatkozni, de első válaszadóként szólhatok. Ne beszélgessünk már mi lesz ha... és ki tudja mi van akkor ha... témákról. Egy laikus az életben nem fogja felfogni, (tisztelet néhány jogvédőnek és elmének aki próba nélkül is átlátja) hogy mit rejt maga mögött az a bizonyos "drog". Lehet mellette és ellene is érvelni, de annak aki elég okos, hogy kezelje, az életben nem fogjátok beadni, hogy ez rossz. Na erre dobj: évente csak Magyarországon 200 ember hal meg átlagosan alkohol miatt (nem közúti szerencsétlenségek-hanem leépülés etc.). A cannabis időtlen használata során az EGÉSZ világon 2 halálesetről tudunk ami LEHETSÉGES, hogy THC (ez az ami 6) hatása miatt haltak meg. (cukorbeteg túlszívta magát) Lehet okoskodni a kreált elvekről, meg a kapudrog témáról. Nem te függsz a fűtől, az függ tőled ;)
2009. jan. 24. 12:07
4/28 anonim válasza:
Hát a véleményem az, hogy...
Aki kipróbálja a füves cigit, vagy bármi mást, értem ez alatt a mindenféle drogokat, a cigit, az a szememben egy nagy lúzer. Bocsi, hogy ezt mondom, de valóban lenézem azokat, akik nem tudnak máshogy boldogulni, csak mindenféle szerekkel. Nálam egy párkapcsolatban ez kizáró ok.
Nem fogom megverni azt, aki egyszer kipróbálja a füves cigit, de a szememben kevesebbet fog érni, mint a többi ember. Remélem, valamennyire érthető voltam.
2009. jan. 24. 12:13
5/28 anonim válasza:
Ne haragudj már kedves leNÉZŐ. Egyet ne felejtsél már el: a fű nem szer. Azthiszem ezt a neve is jól prezentálja. Azt meg, hogy te milyen magaslatokból mersz lenézni bárkit is, kérlek ne hangoztatsd. Szerintem te egy alföldről NÉZED LE a mélyföldet, de ha egy kicsit magadmögé néznél látnád, hogy a hegységek sem hiába keletkeztek.
2009. jan. 24. 12:22
6/28 anonim válasza:
Nyugodtan próbáld ki! Vagy bejön vagy nem :D Nekem bejött :D De nem csinálok rendszert belőle... sőt... csak 2x szívtam eddig :P :D
2009. jan. 24. 13:21
7/28 anonim válasza:
Nincs benne semmi szerintem... Ha valaki tényleg elhatározza, hogy csak kipróbálja, és akkor eldönti magában, hogy akár jó lesz, akár nem, ez csak kipróbálás marad. Én úgy voltam vele, hogy kipróbáltam, semmit nem éreztem. Egy év múlva ismét kipróbáltam, jó volt. Azóta igaz, hogy már szívtam párszor, de sose csináltam belőle rendszert, évente talán ha egyszer fordul elő, de már 3 éve nem volt rá példa. Nem mondom, hogy sose fogok többet szívni, de nem motivál egyáltalán.
2009. jan. 24. 13:58
8/28 anonim válasza:
Én sosem tekintettem ezt drognak. Tényleg nem nagy szám, a környezetemben elég sokan vagyunk, akik néha (havonta/két havonta/stb) eltolunk egy dzsót, de nem vagyunk függők, nem okoz semmi problémát. Jó lazítani. Hozzáállás kérdése az egész, ne hagyd, hogy túl sokat szívj.
(Egy diplomás lány)
2009. jan. 24. 14:13
9/28 anonim válasza:
"Aki kipróbálja a füves cigit, vagy bármi mást, értem ez alatt a mindenféle drogokat....."
most kijelentetted, hogy lenézed anyádat, mert kávézik reggelente...... pf..... nem vagy tisztába a fogaklmakkal amikkel dobálózol. a kávé is drog. sőt az algópirin is amit beveszel ha fáj a fejed. okos gyerek.
2009. jún. 5. 21:43
10/28 anonim válasza:
Próbáld ki :D egyszer megéri :D 2 szer is, 3 szor is, 4 szer is .......... amíg a pénztárcád engedi :D aztán majd egy szép napon rájössz, hogy nem nyertél vele világmegváltó gondolatokat, de rengeteg embert megismertél, és rengeteg új dolgot láttál, ami után már nehéz lesz téged meglepni bármivel is :D Ja , szerintem igen jó poén a füvezés, amit csak akkor értesz meg igazán, ha átszívsz néhány hónapot! nem tudsz rászokni a fűre, csak a füves társaságra és a betépős zenékre, amik tisztán is szépek, de mégsem az igaziak :D jóbb mint a pia, és sütibe is sütheted, vagy teát is készíthetsz belőle :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!