Milyen proteintol lehet hizni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 10:31
1/7 Da puta madre válasza:
Semmilyentől. A protein fehérje, ami segít izmot építeni. Hízni a megfelelő mennyiségű kajától lehet.
Mi a célod?
2/7 anonim válasza:
Hízni a zsírtól és a cukortól lehet. Persze ha nagy mennyiségű (felesleges) fehérjét viszel be a szervezetedbe, akkor az is zsírrá alakul. Ez mondjuk a legpazarlóbb élettani folyamatok egyike.
Tehát akármelyiktől, csak sokat kell belőle enni.
3/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy mitöl lehet hízni, mert akármit eszek nem megy.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk azért igen sok fehérjét kell bevinni a szervezetbe, hogy abból hízáshoz elég glükóz alakuljon. Ugyanis a szervezet előbb próbálja kiüríteni a felesleget. Vesében aktív transzporttal, májban metabolikus átalakítással (amely során mérgező köztitermékek is keletkezhetnek).
5/7 Da puta madre válasza:
Akkor te nem eszel eleget. Hidd el, mindig lehet többet enni. Én is úgy voltam, mint te. Azt hittem, sokat eszek.De nem ettem sokat, mint utána kiderült. Elkezdtem többet enni, jóval többet. Nagyon sokszor már úgy ettem, hogy közben öklendeztem, de még a kaja fele ott volt a tányéron.Mindig eltüntettem. Ez tartott egy jó ideig. Már meg tudok enni annyit, hogy elég legyen mindenre. 2 óránként eszek annyit, mint előtte fél nap alatt. Ez kb egy kiadós ebédnyi adag.
6/7 anonim válasza:
Igen mert te ellenörzöd az én napi étrendem mi?:)
Mindig is sokat ettem és sose híztam és ez még most is így van.
Van akinek ilyenek a génjei, hogy nem engedik hízni... nem egyedi eset.
7/7 Da puta madre válasza:
You wanna play a little game?? Akkor írd le, hogy mit ettél ma, megmondom mi a baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!