14 évesen ribi akarsz lenni? WTF? ne őrülj meg, kérlek...
2010. dec. 20. 20:34
12/22 anonim válasza:
lehet ha akar miért is ne? keres vele legalább a fősulira vagy az egyetemre... drága már a suli manapság
2010. dec. 20. 20:36
13/22 anonim válasza:
inkább legyen valaki szakmunkás, vagy katona, mint ribanc, aki egyetemre jár. :)
2010. dec. 20. 20:37
14/22 anonim válasza:
14 évesen a dupláját. minimum.
2010. dec. 20. 20:43
15/22 A kérdező kommentje:
csak addig csinálnám, amíg muszáj. Csak most kéne a gimihez délutáni szakkörökre ami k*rvadrága...
Szakmunkás? Dehogy. Nekem normális és jólkereső munka kell majd. És ezért vállalnék minden áldozatot :)
És még egy kérdés? Ha nem akarunk a sarkon állni akkor hogy keressünk kuncsaftokat? Net? Szórólap? Vagy hogyan?
2010. dec. 20. 20:52
16/22 anonim válasza:
remélem hogy ez kamu. :) ha nem, bajban vagy, csaj... és ha szüleid rájönnek, mit csinálsz majd?
2010. dec. 20. 20:57
17/22 anonim válasza:
sajnos most én is le vagyok égve, pedig egy 14esre bármikor befizetnék. kövezzetek meg, akasszatok föl, öntsetek le szurokkal, lökjetek a szakadékba, de így van. :)
2010. dec. 20. 21:00
18/22 anonim válasza:
jééééééézusom....komolyan sok idióta elmeroggyant kiscsaj....eszemfaszom megáll...te normális vagy?kész....ezen kifakadtam:S
2010. dec. 24. 01:37
19/22 anonim válasza:
Amúgy ha viszonylag jó csaj vagy(tehát nem ilyen 100kg-s down-kóros...stb)én adnék érted egy 10-est 1 óra "mókáért".És azt te sem bánnád meg:)
Gondolj bele,az emberek többsége 2 nap kemény munkával keresi meg a 10ezret,de te 1 óra szórakozással ugyanazt megkeresed.Ráadásul amit csinálsz azzal embereket teszel boldoggá.
Szóval ha komoly az ajánlat akkor lehet szó "üzletről",benne vagyok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!