Hogyan lehet valakiből prostituált?
"Hogyan lehet valakiből prostituált?"
kiállsz az utcára 5000 ért szopok felírattal
egyébként "gratulálok" hogy ezen gondolkozol ilyen fiatalon
Darth Vader
Elolvastam =D
Például pénzszerzés céljából. Vannak hivatásosak is, de a többségük nem fizet utána adót. Kalkuláljunk: Mondjuk heti ötször dolgozik, mert a k*rva is hadd pihenjen 2 napot. =D
Egy éjszaka alatt (mert mondjuk nappal pihen) összeszed 6 óra alatt 30000 Ft-ot. De 20000-et minimum. Ha azt beszorzod 5-tel, kijön a HETI 1 500 00 Ft, de minimum 1 000 00. Szorozva néggyel ugye, és megkapjuk, hogy havi szinten 600000 Ft. De minimum 400000. Szorozva 12-vel, és megkapjuk az éves fizetést. Mondjuk inkább 10 hónappal, mert beleszámítjuk, hogy eljárt vizsgálatokra, szabadságot vett ki, vagy elment nyaralni. Az, ha jól számolom, 6000 000 Ft. De minimum 4000 000. Hát nem éri meg? =D
Csak utána egy életre undorodni fogsz a férfiaktól.^^
Nem lebeszélni akarlak, de elősször légyszíves és gondold át ezeket!
- az 2ügyfeleidet nem ismereted ha pl. egy 100kg-os pasi nem adja oda a pénzt vagy erőszakos, többet akar stb. akkor te semmit se tudsz csinálni!!!
- egy idő után teljesen kileszel nem csak testileg lelkileg is!!!
- megkérdezik hol dolgozol?? hááát...
- soha nem fogsz utána megbízni a pasikba nem lesz magánéleted!
- a szüleid háát nem tudom engem kivágnának
- ha csak a pénz miatt akarod(mi más) akkor felejtsd el!
Hát mindenesetre sok sikert!
Tegisztrálhatsz az oldalon csak írd be mondjuk, hogy 20 vag. Tehát kiskorú nem!!!
Te meg írni, kicsi szívem^^
Mi is a probléma?
5x30000=150000->1 hét
150000x4=600000->1 hónap
600000x10=6000000-> 1 év
Szóval?^^ Nem szeretem a túlbuzgó, sötét embereket =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!