Aki jó matekban az segítene?
Figyelt kérdés
Van egy sakál, egy kutya és egy farkas. Megesznek együtt egy birkát. A sakál egyedül egy óra alatt falná fel a birkát. A farkas három óra alatt. A kutya hat óra alatt.Hogy ha mind a hárman együtt eszik a birkát, mennyi idő alatt falják fel azt?2010. dec. 20. 17:22
1/6 anonim válasza:
10 óra...(sztem XĐ)
1 óra,meg 3 óra,meg 6 óra....
2/6 anonim válasza:
az első hülyeséget írt az lehetetlen pont ,hogy kevesebb mert 3man gyorsabban eszik meg
3/6 anonim válasza:
6 óra alatt:
egy sakál 6 birkát eszik
egy farkas 2 birkát eszik
egy kutya 1 birkát eszik
hárman együtt tehát 6+2+1=9 birkát esznek.
Innentől 1 birkát 6/9 óra alatt esznek meg, ami 40 perc
4/6 anonim válasza:
szerintem 1+3+6 =10
10/3 =3,3 óra
mert az átlagot kell kiszámolni. én így gondolom de nem biztos hogy igazam van.
5/6 anonim válasza:
Gondold már át utolsó. Ha a sakál egy óra alatt megeszi, akkor ha besegítenek neki, akkor hamarabb vagy később végeznek?
6/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem átlagot kell számolni! Ezt belénk verték. De, hogy hogyan kell kiszámolni, arra most nem emlékszem. Nekem legjobb válasznak az tűnik, mikor a végeredmény 40 perc. De ha nagyon kell megpróbálhatok rendesen utánanézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!