Ez akkor tanulás vagy szórakozás?
Figyelt kérdés
Amióta egyetemista vagyok, majdnem minden szabadidőmet (amikor itthon vagyok) feladatok oldásával, előadások átolvasásával, kisebb-nagyobb számigálásokkal töltöm. És meglep engem is de élvezem. Műszakin vagyok és szeretem.
Mielőtt valaki lehurrogna elmondom, hogy nem vagyok se stréber sem pedig kocka. Szoktam bulizni, barátokkal lógni, kocsmázni. Viszont ha itthon vagyok játszás meg filmezés helyett inkább ilyesmikkel foglalkozom.
2010. dec. 19. 17:21
2/4 anonim válasza:
Tök jó neked! :D
Én egyszerűen ha muszáj akkor sem tudok tanulni! :(
3/4 A kérdező kommentje:
Én sem voltam ilyen eddig...csak mióta egyetemen vagyok. Én arra fogom, hogy érdekel az amit tanulok.
2010. dec. 19. 17:55
4/4 anonim válasza:
de jó neked bár én is ilyen lennék, biztos jobb jegyeim lennének :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!