A szellentés lehet a férfiasság jele?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 17:16
2/13 stokes válasza:
Persze, ha úgy fingasz mint a lágy tavaszi szél akkor már nem vagy férfi.
3/13 anonim válasza:
:D:D:D::DDDDDDDDDDDDD XASDAXDF:DA:SD:ASD:DAsd
4/13 anonim válasza:
ezaz báttya szúrj neki egy jó leveset gyomorból!
5/13 anonim válasza:
Természetesen lehet egyes kultúrkörökben a férfiasság jele is. Persze ezek nem Európában élnek...
6/13 anonim válasza:
A fingás magában nem elég, kell hozzá az estére féknyomossá váló alsógatya is!
Ezen kívül az igazi férfi sosem hajtja fel a WC ülőkét, és nem használ WC kefét sem!
7/13 A kérdező kommentje:
De aki kellő mennyiségben is minőségben, eltökéltséggel fingik, arról azért messziről rámondhatják, hogy A Férfi. Szerintem.
2010. dec. 21. 00:11
8/13 anonim válasza:
Persze! Messziről azt mondják FÉRFI, de közelről azt, hogy büdös!
:D
9/13 anonim válasza:
Annyira férfias, mint amennyire nőies.
10/13 anonim válasza:
Dehát néha én is elég zajosat szellentek nő létemre !!Akkor én férfias vagyok??Szerintem a férfiasság jele legalább 20kemény centimérerrel több!!A fing az fing!A férfiasság meg férfiasság!Volt a szerény prakszisomban olyan aki fingott mint a fuvarosló és még a legalapvetőbb férfiui képességeknek sem volt birtokában!!A kérdésedre egyes érdemjegyet adnék!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!